hyyooppp burdayımnasılsın hatun
İyiyim diyeyim de kandırayım seniNasıl olabilirim ki sıkıntı stres biliyorsun..
Sen nasılsın bakim
sıkma canını hatun..bnde ıyıyım hapşum bıttı..
yıkadım saçımı başımı rahatladım oylelıkle..
yarın ilçeye bı gıdeyım dıyorumda bakalım hayırlısı..
sen nıye sıkıldın bu kadar?
Geçmiş olsun ya dikkat et kendine belli olmaz havalara buralarda soğuk diyorsun bak ona göre
Beni de biliyorsun canım aynı mesele.. Yarın başka bir doktora gidicem..Çok sıkıldım bunaldım ya öyle böyle değil.. :44: :44: Adet olamamak psikolojiyide gerçekten etkiliyor..
için rahat edecekse neden olmasın..çok takılmamaya çalış canım yaa.. ALLAH beterınden sakınsın..
Canım karnım, göğsüm hep şiş.. Ama bir türlü gelmiyor
haklısın o belirti varken gelmemesı sıkıyor ınsanı.. benımde azcık bişey geldı 2 guncuk.. sıkıldım ona bıle..
o yuzden sen bı doktora gıt madem..ama unutma canım ya sen daha yenı atlattın ya hastalık varsa korkusunu..o yuzden doktora gıtsende sıkma kendını sağlıklısın sonuçta..
Bayram ilan edicem valla geldiği günü..
gelir canım.. doktor hıçbişey önermeden yollamaz en azından..
beslenmene dıkkat edıyor musun?
Valla canım çok dikkat ettiğim söylenemez.. Bir 2 gün çok dikkatliydim ama sonra biraz bıraktım ipin ucunu. Çok da aşırı böyle yemiyorum tabiki normal yiyorum ama biraz daha su ve meyve tüketmem şart
hmm..ya ınsan sıcaktanda yıyemıyor..ondanda kaynaklanıyor..ama sıvı tuketımını arttır..
evet dikkat etmem lazım.
Beni bırakalım da senden konuşalımne var ne yok canım ne zaman gelmesi gekeriyor seninn
Tudorsum. Geldim bende şimdi..
Kötü haberlerle ama..
Polikistik overmişim..Bugünkü doktorum söyledi.. Diğer doktorun nasıl göremediğine hepimiz hayret ettik..
İlaç tedavisine başlayacağım şimdi.. Bir yandanda soğan suyuna devam edicem tabiki..
Hayırlısı..
aaa aaaaa
geçmiş olsun canım ya.. nasıl koyuldu teşhıs..nasıl bır rahatsızlık bn pk bılmıyorum..
o doktorada yuh yani.. ALLAH beterınden saklasın üzülme, tedavıye bşlamışsın bk.. ne önerdi?
Canım zaten biliyorsun uzun zamandır adet olmuyorum.. Bir şeyler olduğu kesindi..
Ultrasonda gözüktü birsürü kist var.. Yani büyümeyen yumurtalar.. Şuanlık başlamadım ilaç tedavisine 7 kilo vermem lazım 50ye düşmem gerekiyor.. 1 ay sonra tekrar gidicem sanırsam o zaman ilaç vericek.. Artık Allah büyüktür..
Yok canım şimdi duydum yayınlandığını.. Hayırlısı olsun bak senin için de ne güzel bi haber olmuştur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?