adet düzensizliği

canın sağolsun brownımm..

ya bn dişlerıme taktım kafayı..şeffaf tel ıstıyorum..

ben şuan metal tel takıyorum ve görüntüyü önemsemiyorum bile 6 ay oldu,baya bi gelişme var ama zorlanıyorsun inan,şeffaflar daha uzun sürede tedavi ettiği ve daha pahalı olduğu için tercih etmedim ben,doktorum görüntü mü önemli yoksa tedavi süresimi dediğinde çabuk bitsin yeter dedim ve metal taktım...gülüşüm bile değişti,kendime güvenim geldi...

Kullansana canım.. Benim eşim de kullanmıştı zamanında ama şeffaf değildi tabiki o zamanlarr

Biraz zorluk olur tabi ama sonunda değiyorr

ayyy..acı oluyor mu takıp çıkarılırken??

burdan bızı yasaklamasınlar konu dışı dıye.. ağız ve diş sağlığında başlık açtım arada uğrasan:44:

canım yaa çok sağol hemencecık cvp geldı..kımse yamadı orda bakan geçtı üzüldüm( bnde brownımm arkadaşa dert yanıodum sen geldın..

sende ağız bakımı bolumunde başlığımdakı bı kaç soruya yardımcı olur musun vaktın olduğunda?

Tudorss..

Soğan suyuyla 3.günümmm..

Günde bir bardak içiyorum canım 10 gün boyuna içeceğim..

Şuanda bir belirti yok ama bakalım nolcakk..:44:

Şu stresi bir atabilsemm olacak da

Tudorss..

Soğan suyuyla 3.günümmm..

Günde bir bardak içiyorum canım 10 gün boyuna içeceğim..

Şuanda bir belirti yok ama bakalım nolcakk..:44:

Şu stresi bir atabilsemm olacak da

kız bıldığın soğanın suyunu mu içiıyorsunn.ay anaaammm o ne

kıyamam..inşallah sonuç vercek.. iş bırazda beyınde bıtıyor..

kız bıldığın soğanın suyunu mu içiıyorsunn.ay anaaammm o ne

kıyamam..inşallah sonuç vercek.. iş bırazda beyınde bıtıyor..

Evet canım kaynamış su da 5 dakika demleyip içiyorum onu hem de ılık bir şekilde..

O kadar iğrenç tadı ve kokusu var ki..

Bazıları sonuç aldım diyor bazıları da hiçbir işe yaramadı diyor..

Ne olacak acaba bakalım inşallah işe yarar canım ya gerçekten çok bunaldım

inşallah çabana değer canım ya..beklıyoruz haberlerını

Canııım ağrılarım başladıı..

Ay bu kadın ağrıya seviniyor diceksin ama hareketlenme var sanırsamm..

Bekleyip görelim işe yarayacak gibi..

inşallah gelir..beklıyorum

gelse bı senden fazla sevıneceğim

Ayy canım benim gelecek bu sefer gönülden inanıyorum bunaa..

İnşallah düzenede sokarım bu gidişle bana yararı olursa sende kullanırsın.. :26: :26:

Eee ne var ne yok napıyorsun bakiim

Ayy canım benim gelecek bu sefer gönülden inanıyorum bunaa..

İnşallah düzenede sokarım bu gidişle bana yararı olursa sende kullanırsın.. :26: :26:

Eee ne var ne yok napıyorsun bakiim

bugun canım sııkkın..gecelerı uyuyamıorum şu tayın beliriszlığı yuzunden..4te uyudum huzursuzum artık hepten ..

zayıfladım 50 oldum yaa kendımı oyalıyorum buralarda.. hayırlısı ne dıyeym

sen neler yaptın başka?

Canım benim ya üzme kendini.. İnşallah senin için hayırlısı olan yere gidersin. Uyku düzenini bozma hem sağlığına zarar canım benim..

Biz de bugün gezmelerdeydikk valla çağanı uyuttum geldim ama gidici gibi duruyorum bir de koca bebek var ya evde onunla uğraşıyorum

Ayy bir hocamız daha varmışş

ayy yok brownie yaa bu saatte alıklaştım biraz yanlış anlamışım,tayin değil benimki atama...girdik bu sene kpss ye ama bilmiyorum(((( matematik branşım bu arada...ah ah bi atansam da tayini düşünecek kıvama gelsem((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…