• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği

Merhabaa :3:

Konuştuklarımızı okudun mu bilmiyorum ama seninki gerçekten de düzensizlik sayılmıyor.. 1-2 gün oynamalar normal kabul ediliyor.. :40:

Eğer stres yaparsan sürekli erken veya geç gelmeye devam eder.. Maşşallah sağlıklısın :nazar: Benim ne zaman gelceği belli olmuyor.. :1:

Kafana takma derim ben düzelir bir dahaki aya..

Ama eğer düzelmezse doktor gidersin tabii.. Strest yapma yeter stresten olmuştur çok büyük bir ihtimalle.. :16: :16:
[/B]

evet okudum hepsini. saati bile oluor benimkinin 2 ay böle sorun olunca önce ne oluor dedim galiba hava değişiminde etkisi de var sanırım tüm bunların

evet okudum hepsini. saati bile oluor benimkinin 2 ay böle sorun olunca önce ne oluor dedim galiba hava değişiminde etkisi de var sanırım tüm bunların

Birçok nedeni oluyor tabiki Allah hastalık vermesin..

Ben strest yüzünden 3 ay geciktiğimi hatırlıyorum.. Ama sen kendine sağlıklıyım de bak yine saatinde gelir o..

Rabbim banada nasip etsin valla senin gibi olmayı :nazar:

Ben strest yüzünden 3 ay geciktiğimi hatırlıyorum.. Ama sen kendine sağlıklıyım de bak yine saatinde gelir o..

Amin inşalah .Biz bebişte istioz bu ara takmıoruz ama bilinçaltında var sanırım oyun oynuor bizimle :)

Amin inşalah .Biz bebişte istioz bu ara takmıoruz ama bilinçaltında var sanırım oyun oynuor bizimle :)

Bizim bi komşumuz vardı geçen sene. Kadın çok çocuk istiyordu. İlk ay denemelerinde hastalığı 2 hafta gecikmişti. Test yapmıştı negatif çıktımıştı ondan sonraki gün gelmişti zaten..

Dediğiniz gibi böyle şeyler çok etkiliyor :40:

Bende şimdi onunla ilgili yeni bir konu açtım şekerim bakalım cevap veren olacak mıı..

Ama araştırdığım kadarıyla hem zayıflatıp hem düzene sokuyomuşş..

anaa zayıflatıyorsa ben kullanmayayım..zıra 51 kg mım..boy 1.74 ya da daha fazla..benım şişmem gerekıyor :1:

pardon brownıımm görmemişim..arkadaş olmuşuz:1:

ben hastayım bugun..50 oldu sanırım hapşuuruğum..

üşüttum bu havada:17:

pardon brownıımm görmemişim..arkadaş olmuşuz:1:

ben hastayım bugun..50 oldu sanırım hapşuuruğum..

üşüttum bu havada:17:

Geçmiş olsun cnaım ya diikat et kendinee..

Benim kociş çağırıyorr bir bakayım şuna :1:

Ondan sonra da biraz sohbet ederiz senle tanışırızz :1:

Geçmiş olsun cnaım ya diikat et kendinee..

Benim kociş çağırıyorr bir bakayım şuna :1:

Ondan sonra da biraz sohbet ederiz senle tanışırızz :1:

tamam hatun:1:

sakın senın başlık zayii olmasın..konu dağılıyor dıye dovmeyesın benı:40:

hatun bunun yerı burası olsun madem:1:

sahı sen nerede yaşıyordun? hangı doktora gıttın??

Ben Ordu' da yaşıyorum canım.. Halil Alagöz diye bir doktor var ona gittim.. 27 yaşındayıım.. 3 aylık da bir oğluşum var adı da Çağann.. Gerçek adım da Canan canımm.. Çocukluk aşkımla evlendimm.. Eşimle evleneli 3 yıl olacak ama 13 yıldır beraberizz.. Öyle işte aklıma gelenleri anlattımm :1:

Sen anlat bakalımm :1:

Back