• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği

Stres cok etkiliyor ya. Bide insan olmadıkça dahada stres yapıyor iyice gecikiyor. Benim sirf stres yuzunden bu ay 10 gun gecikti yani..ama yinede bı doktora git canim sen 2 ay az bir süre degil.

korkma bnce..ağrın vb şeylerın olmasada madem evlısın 6 ayda bır ıhmal etme..kontrol adına gıt..rahat ol..

bn 2 ayda bır göğsümdekı fıbroadenoma gıdıorum..buyucek dıye korkuyorum..hatta bır ara göğüslerım küçüldü..şimdi yıne şiştı..nıye bılmem..korktum..gıtmedım..pişman oldum.. onumuzdekı ay kontrolum var..

ıhmal etme..benım fıbro bır anda çıktı..şaştım..kontrollerı aksatmamak adına sende gıt için rahat eder,kocanda:1:

Canım geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz. :15: :15: Şu ara biraz düğün telaşımız var o geçsin dediğim gibi ramazana kadar gidicem.

Tabiki gitmem gerekiyor gidicem de ama işte şu stresi üzerimden atmam şart ilk önce. Hayırlısı diyelimm.. :107: :107: Böyle sizlerle paylaşınca çok rahatlıyorum aslında.:16: :16: Sakın yanlış anlama ama içim de sana çok ısındı seni sıkıyor muyum bilemem ama :1: :1:

Bir şey sorcam benim karnım şiş canım hemde baya şiş yani bu adet olamadığım için mi acaba sana hiç oldu mu böyle bir şey annem diyordu şişlik olur diye ama :44: :44:

Stres cok etkiliyor ya. Bide insan olmadıkça dahada stres yapıyor iyice gecikiyor. Benim sirf stres yuzunden bu ay 10 gun gecikti yani..ama yinede bı doktora git canim sen 2 ay az bir süre degil.

Tabiki gitmek lazım gidicem de. Ama hani şöyle düşününce düzenli olsa ne olur ki bir bu eksikti diyor insan. Şu foruma bakınca binlerce hastalık dert var. Sağlığının değerini bilmeyenler de geziyorlar öyle. Her şeyin başı sağlık diye boşuna dememişler. Bakalım doktora gidicem ama inşallah kötü bir şey çıkmaz diyorum. Kendi elimle bakim diyorum kist olsa acaba elime gelir mi bilmiyorum ama karnım felan da hep şişti valla

doktora gittiğinde ultrasyona girersin ilk (öncesinde 2-2,5 litre su içip sıkışman gerekir) hormon testleri yaparsın sonuçlara göre değerlendirilir :) muhtemelen %85 doktor diane35 adlı hapı yazar ve gönderir :):10::10:

doktora gittiğinde ultrasyona girersin ilk (öncesinde 2-2,5 litre su içip sıkışman gerekir) hormon testleri yaparsın sonuçlara göre değerlendirilir :) muhtemelen %85 doktor diane35 adlı hapı yazar ve gönderir :):10::10:

Ayy inşallah düşünün yani ona razıyım. Çok daha kötü şeyler felan çıkar diye korkuyorum içimi rahatlattınız :40: :40:

Canım geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz. :15: :15: Şu ara biraz düğün telaşımız var o geçsin dediğim gibi ramazana kadar gidicem.

Tabiki gitmem gerekiyor gidicem de ama işte şu stresi üzerimden atmam şart ilk önce. Hayırlısı diyelimm.. :107: :107: Böyle sizlerle paylaşınca çok rahatlıyorum aslında.:16: :16: Sakın yanlış anlama ama içim de sana çok ısındı seni sıkıyor muyum bilemem ama :1: :1:

Bir şey sorcam benim karnım şiş canım hemde baya şiş yani bu adet olamadığım için mi acaba sana hiç oldu mu böyle bir şey annem diyordu şişlik olur diye ama :44: :44:

sıkılgan ruhum yok brownım:9:bişey olmaz..bnde severım sohbetı laflamayı..

şişlik adet dönemınde olası belirtılerdendır..bel ağrısı,karında şişlık,göğüs uçlarında aşırı duyarlılık olur..karındakı şişlik gaz bırıkmesındendır..hatta çoğu kadının adet dönemınde kabızlık çektığı gözlniş..adet dönemı bağırsak faalıyetlerındede etken olduğundan annen doğru soylemiş..

anneler herşeyı bılır bak unutma bunu:40:

ben doktora gıtmeye sinir olan,bırazda korkan tepkili bır ınsanım..küçklukten kalma psıkolojık bişey..bizim akrabalarda gerek anne gerek baba tarafımda kanser,ülser,böbrek vb iç hastalıklar çk yaygın..

dolayısıyla ben ıstemesemde gıtmek zorundyım dıye telkınleyıp gıtmeye çalışıyorum..tabı çoğunlukla barız belirtıler olunca..

bişey çıkmayacak dıye düşünuyor ve gıdıyorum..keyfı gıttığımde oluyor bazen sıvılce tadavısı falan.. farzet kuafore gıttın..kendıme bakmazsam bırgun beden benı taşımaz..bn çk hassas bunyeyım..yınede şükür sağlıklıyım:nazar:

sende serınkanlı ol bn gıbı gıt gıt..kocanada gösterırrsın ne ballısın taş gıbıyım dıye:1: :17:

brownımm.. geldı benımkı 30 gun sonra:72::nazar:

çk ağrım var gıdeym yatayım.. darısı başına hatun.. kıraz,üzüm yemeye dengelı bslenmeye devam:1:

brownımm.. geldı benımkı 30 gun sonra:72::nazar:

çk ağrım var gıdeym yatayım.. darısı başına hatun.. kıraz,üzüm yemeye dengelı bslenmeye devam:1:

Ne kadar sevindim bilemezsin yanii.. :nazar: :nazar: Darısı başıma artık ne diyeyim canım benim ya.. Bende dikkat etsem iyi olacak çok iyi hem de inşallah benimkide düzene girer seninkide daha hiç bozulmaz canıım :nazar:

Ne kadar sevindim bilemezsin yanii.. :nazar: :nazar: Darısı başıma artık ne diyeyim canım benim ya.. Bende dikkat etsem iyi olacak çok iyi hem de inşallah benimkide düzene girer seninkide daha hiç bozulmaz canıım :nazar:

kahvaltıyı bırakma..gun içindeyse az az sık sık ye..bn kuru baklagılıde etde yumurtayıda dengelı kullandım..kırazı hergun yedım..

bunyeden bunyeye fark eder bu tabı.. ama doğaldan başlamak adına devam et tabı.. inşallah bende sende haberı beklıyorum:1:

kahvaltıyı bırakma..gun içindeyse az az sık sık ye..bn kuru baklagılıde etde yumurtayıda dengelı kullandım..kırazı hergun yedım..

bunyeden bunyeye fark eder bu tabı.. ama doğaldan başlamak adına devam et tabı.. inşallah bende sende haberı beklıyorum:1:

İnşallah canım bugün itibariyle bende başlıyorumm :1: :1: Ezip geçicez bu hastalıklı psikolojiyi, stresi ve düzene sokmayı başarıcaz inşallahhh sonra da böyle kupa kaldırırızz :65: :65:

inşallah browniim:9:

Şuanda bol bol erik yiyorum kiraz yiyorum aynı zamanda üzüm de.. :56: abur cubur da çok yerdim artık onu da bıraktım :46:

Burda forumda bir sürü hastalık okudum valla pko, erken menopoz, kist vs. etkiledi valla beni artık karar verdim okumayacağım etkiliyor çünkü. :18: Rabbim herkese şifa versinn..

Hadi bakalım bana da moral geldi inşallah bana da nasip olur iyi haberler vermek canım :1: :1:

Çenem düşüktür valla canım ne kadınmış bi susmadı deme :1: :57: :1:

Şuanda bol bol erik yiyorum kiraz yiyorum aynı zamanda üzüm de.. :56: abur cubur da çok yerdim artık onu da bıraktım :46:

Burda forumda bir sürü hastalık okudum valla pko, erken menopoz, kist vs. etkiledi valla beni artık karar verdim okumayacağım etkiliyor çünkü. :18: Rabbim herkese şifa versinn..

Hadi bakalım bana da moral geldi inşallah bana da nasip olur iyi haberler vermek canım :1: :1:

Çenem düşüktür valla canım ne kadınmış bi susmadı deme :1: :57: :1:

yok yok demem:1:

amin hepimize sağlık versın ALLAH:nazar:

Öğrenme amaçlı bn zıyaret edıyorum o başlıkları ama eyvah bndede olur mu dıye düşünup tasalanma.. eğer belirtılerı vb şeylerı öğrenır bılınçlenır,6 aydada bır kontrollerı aksatmazsan bişey olmaz..

dengelı beslenmek ve stresı doğal yonle azaltmaya çalışırsan tamamdır..elinden gelenı yap gerısı ALLAHA kalmış..her işimizde olduğu gıbı önce üstumuze düşüenı yapalım bız gerısıde tevekkül..

bak ramazana az kaldı doktoru ıhmal etme yınede..konuşmak ve bılgı amaçlı bıle gıdebılırsın..

yok yok demem:1:

amin hepimize sağlık versın ALLAH:nazar:

Öğrenme amaçlı bn zıyaret edıyorum o başlıkları ama eyvah bndede olur mu dıye düşünup tasalanma.. eğer belirtılerı vb şeylerı öğrenır bılınçlenır,6 aydada bır kontrollerı aksatmazsan bişey olmaz..

dengelı beslenmek ve stresı doğal yonle azaltmaya çalışırsan tamamdır..elinden gelenı yap gerısı ALLAHA kalmış..her işimizde olduğu gıbı önce üstumuze düşüenı yapalım bız gerısıde tevekkül..

bak ramazana az kaldı doktoru ıhmal etme yınede..konuşmak ve bılgı amaçlı bıle gıdebılırsın..

Evet canım kesinlikle.. Yarın gidicem kısmetse randevu aldım bakalım hayırlısı..

Tudorsss gittim canım doktora.. Ultrasondu tahlildi felan derken çok şüküürr temiz çıktı her şeyy.. :nazar: :nazar:

57 kiloyum canım doğumdan sonra ani bir kilo aldım doktor 7 kilo vermem gerektiğini söyledi sağlıklı beslen stresten uzak dur dedi..

1 ay sonra yine gidicem olmazsa d.kontrol hapı vericekmişş..

Artık kilo vermeye bakıcam canım bakalımm..

Tudorsss gittim canım doktora.. Ultrasondu tahlildi felan derken çok şüküürr temiz çıktı her şeyy.. :nazar: :nazar:

57 kiloyum canım doğumdan sonra ani bir kilo aldım doktor 7 kilo vermem gerektiğini söyledi sağlıklı beslen stresten uzak dur dedi..

1 ay sonra yine gidicem olmazsa d.kontrol hapı vericekmişş..

Artık kilo vermeye bakıcam canım bakalımm..

ohh yaa bak vallahı sevındım:emir_bebek: ne gzel için rahatladı..

sağlık gıbısı yok..kontrollerı hıç aksatma..her 6 ayda bır gıt..

hayırlısı olsun..verırsın kılonu..

bu ultrasonık muayene tam olarak ne kadar suruyor? yumurtalık ve rahım net çıkıyormuymuş yaw??bırı görunmez dıye kandırdı benıı:1:

merhaba arkadaşlar ; benim adet düzensizliği değil beki ama benim için düzensizlik ben hep 28 günde bir adet olurdum geçen ay 2 gün geç geldi dedim hamileyim galiba ama değildim bu ay 4 gün erken geldi günü saati olan adetim 2 aydır saçlamalıyor bi dahaki ayda saçmalarsa eğer dr aranacak sanırım :52:

ohh yaa bak vallahı sevındım:emir_bebek: ne gzel için rahatladı..

sağlık gıbısı yok..kontrollerı hıç aksatma..her 6 ayda bır gıt..

hayırlısı olsun..verırsın kılonu..

bu ultrasonık muayene tam olarak ne kadar suruyor? yumurtalık ve rahım net çıkıyormuymuş yaw??bırı görunmez dıye kandırdı benıı:1:

İnşallah bakalım geçen günlerde başlamıştım zaten yediklerime dikkat etmeye..

Soruna gelincee..5 dakika felan canım. Valla ben bile cam gibi gördüm her tarafımı :1:

merhaba arkadaşlar ; benim adet düzensizliği değil beki ama benim için düzensizlik ben hep 28 günde bir adet olurdum geçen ay 2 gün geç geldi dedim hamileyim galiba ama değildim bu ay 4 gün erken geldi günü saati olan adetim 2 aydır saçlamalıyor bi dahaki ayda saçmalarsa eğer dr aranacak sanırım :52:

Merhabaa :3:

Konuştuklarımızı okudun mu bilmiyorum ama seninki gerçekten de düzensizlik sayılmıyor.. 1-2 gün oynamalar normal kabul ediliyor.. :40:

Eğer stres yaparsan sürekli erken veya geç gelmeye devam eder.. Maşşallah sağlıklısın :nazar: Benim ne zaman gelceği belli olmuyor.. :1:

Kafana takma derim ben düzelir bir dahaki aya..

Ama eğer düzelmezse doktor gidersin tabii.. Strest yapma yeter stresten olmuştur çok büyük bir ihtimalle.. :16: :16:
[/B]

Back