Ben Ordu' da yaşıyorum canım.. Halil Alagöz diye bir doktor var ona gittim.. 27 yaşındayıım.. 3 aylık da bir oğluşum var adı da Çağann.. Gerçek adım da Canan canımm.. Çocukluk aşkımla evlendimm.. Eşimle evleneli 3 yıl olacak ama 13 yıldır beraberizz.. Öyle işte aklıma gelenleri anlattımm
Sen anlat bakalımm
ben adımı özelden atayım sana..benım ilk mdürümde orduluydu..
bn 24 yaşındayım..6 yıllık öğretmenım..okurkende çalışmıştım(herkes yaş küçük 6 yıl olmaz dıodaerken atıldık hayata)
nişanlıyım 5 aydır.. karamanın bır ilçesınde doğu hızmetı olan köydeyım..okulun aynı zamanda müdürüyum..
bndede boyle işte
Bende öğretmenim hayatım tesadüfe bakk
Oh oh maşallahh valla tebrik ediyorum seni güzel şeyler başarıyorsun
Allah tamamını erdirsin canım düğün ne zamana
hepimiz neler başarıyoruzda takdır edılmıyoruz.. öğretmenlik bölümünde yoksun..orayada bır uğrasana bıgun..ordada yazışıyoruz diğer öğretmen arkadaşlarla..
benım düğün bıraz muallak..
yetti canıma ayrılık dıyorum 4 yıldır uzağız..yılda 2 kez görsek şükür dıyoruz..
o gıda ve hayvancılık bakanlığında veterıner hekim..sivasta
bn ildışı ıle memleketım egeye tayın ısteyeceğim nasıpse..hala kılavuz yok malum.. o yuzden kaldım burda.. sıkılıyorum belirisiz herşeyımız..
Canım bak ben sana o zaman eşimle beni anlatayım..
İşte biz taa ortaokuldayken 7.sınıftayken başladık.. O anadolu lisesinde okudu ben anadolu öğretmende bana çok kızmıştı o zaman neden benim yanıma gelmedin diye her neyse bu geçti.. Ayda yulda bir buluşurduk inan ki..
Lisedeyken konuşurduk hep.. Aynı ilde olmamız şart diye. O benden 1 yaş büyük. Benden 1 sene önce gitti eskişehire. İlla da yanıma geleceksin yanıma geleceksin diye tutturdu.. Bende tamam tamam dedim ama bir yandan da ailem var.. Uzatmayayım sonuç olarak gittim bende İstanbula.. 4 yıl ayrı yaşadık birbirimizden.. İlk sene bana kızdı ama alıştı.. Parmaklarım kadar etmez buluştuğumuz.. Ama hiç kopmöadık birbirimizdenn.. O kadar zorluğa rağmen kavuştuk çok şükür.. 10 yıl ayrıydık hep birbirimizden hiç birleşemedik.. Ama şimdi bak yanıbaşımda.. Sende sabrett..
Oy baya uzun oldu bu arada gerçekten çok benzer yanlarımız varmış
ondan çekim olmuştur belki brownımm
sabredıyorum ne yapayım..kaldık buralarda..arada sırada görüşrüyoruz işte..en son semıner zamanı kaçak göcek buluştuk..
nişanlı olunca rahat göruşucem sanıyordum ama göz onunde olmak demekmiş yahu..
rahat edemıyorum yerı gelıyortanıştır tanıştır bıtmıyor..
bizım tanışmada bı acayıp..nette tanıştık.. tabı tanışma ya da flort face mace değil..
arkadaş kaldık..7. ayda görüşmeye ıkna olduk görüştuk..o gun bugundur ıyıyız..
benımkı buyuk şans..
Canım valla hayırlısı olsun.. Sen sabret dediğim gibi ben o 10 yıl nasıl geçti bilmiyorum hala..
Lisedeyken evlenenlere hep böyle bakardım hayal kurardım erkenden gitceğim belliydi
bende hep askere sevdiceği gıden ablalara özenırdım..ama geldi başıma..hıç özencek bişey değilmiş..benımkı şırnak uludere gulyazı köyundeydı..
o dönem stresten bu adet dönemım şaştı,ağrılı geçıyordu..aklım hep ondaydı..her bakımdan ınsan huzursuzdu..
şehıt olan arkadaşları olmuş,saklamış bnden..hep sonradan anlattı gelınce..
RABBIM hepsine kolaylık versın
AŞK guzel ya brownımm..yanımda olsun artık
Olurr canım olurr.. Merak etme sen..
Evlenirsiniz inşallah bebişinde olur..
Bak şimdi benimki yanımda oğlunu seviyor..Birgün gelir sende bakarsın oğlunu/kızını seviyor..
Allah ım seni sevdiğine kavuştursun
Benim oğlan da uyumadı bu akşam
güzel bı hıs ama bn bebiş konusunda nıck dıyorum:18: benım bolum okul öncesı..halim kalmıyor..nasıl bakarım kendı çocuğuma..
o nedenleşimdi sadece onu ıstıyorum yanımda..
ALLAH BU MUTLULUK TABLONUZU BOZMASIN BROWNIM
Ayy amin canım..
Rabbim herkesi mutlu etsin..
İnşallah sende sevdiğine kavuşursun canım da şimdi soğan kürüyle ilgili birine mesaj attım bakalım ne cevap vericek.
Ben çıkmak zorundayım şimdi çağanı uyutayım sonra gelebilir miyim bilmiyorum
amin sağolasın
uyut bebişini kıyamam yazık ona..
bende hastayım yarında burdayım nasılsa..
iyi geceler
slm brownim
benım ağrılı adetım dun bıttı.. 3 gun en fazla 4 sürüyordu.. bu kez çok az kanama oldu..ağrım çoktu..
kıraza devam edıyorum..umarım düzene her yonden gırer
Selamm canım..
Umarım şifa buluruz hayatım.. Şimdilik tarihi düzene girsin sonra da süresi düzene girer inşallahh
Benim bugün soğan suyuyla 2.günüm..
Bakalım yararını gören birçok kişi var canım.. Ama kilo verdiği doğru galiba..:44:
10 gün içip bırakıcam artık benimkide gelicek mi görcezz :44:
Sen dengeli beslenmene devam et canım birdahaki aya bakalım inşallah gününde gelirr
inşallah..hiç yemedığım kadar myve yıyorum bu sene
Ye ye sağlığa giden yolda her şey mübahtır
Canım özelden oğluşumun resmini atayım sana
ayyyybeklıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?