• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği?

aylinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
3
0
36
Ankara
merhaba ben Aylin. 2,5 senelik bir ilişkim ve cinsel hayatım var. Adet dönemlerim hep düzenliydi. Ancak son bir senedir adet düzensizliği yaşıyorum. Her ay yaklaşık 10 gün gecikiyor. Yani 40 günde bir adet görüyorum. son bir senede sadece birkaç kez zamanında oldum, onlar da erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşamadığım zamanlarda gerçekleşti. Acaba cinsel ilişki adet düzensizliğine neden oluyor mu? Ayrıca adet olma süremde 3 gün, 4. günde bitmiş oluyor. Önceden 4 gün mutlaka sürerdi. Bir de son bir aydır kabızlık yaşıyorum ve çene altımda çok fazla olmasa da tüylenme var. Araştırmalarımda polikistik over ile karşılaştım. Birkaç gün içinde doktora gitmeyi düşünüyorum ama o süreye kadar bu durumun ne olabileceği hakkında araştırmalar yapıyorum yardımcı olursanız ve buna benzer durum yaşayanlar anlatırsa çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

adet günlerinin kısalması da kanamanın azalması da kıllanma sorunu da eğer kullanıyorsanız,doğum kontrol iğne veya haplarından olabilir.doktorunuza bir sorun ama ben de yaşadım aynı sorunları ondan biliyorum.geçmiş olsun.

Back