• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği - yasmin

ilkim03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
688
0
0
İstanbul
daha önce de konu açmıştım tekrar yardımcı olursanız sevinirim
adet düzensizliği için doktor yasmin verdi 6 ay kullan bırak
dene bakalım olucakmısın olursa bırak tamamen dedi
2. kutumdayım ancak bu göğüs şişliğine dayanamıcam gibi
zaten büyük göğüslerim war iyice sığmaz oldular bi yere:(
illa 6 ay içmem mi gerek daha erken belli olmaz mı düzene sokmaz mı
mesele 3-4 ay içsem bırakıp denesem kendiliğimden oluyormuyum diye
yoksa hiç riske atmayayım mı
napıcam çok kararsız kaldım küçük göğüslerim olsa bukadar dert etmem
taş gibi oldular zaten dokunamıyorum
alışma sürecindemiyim geçer mi ?

Son düzenleme:
bende aynı şikayetle gittim 2 ay yazz 24 kullandım. hapı kullandığım süre içinde düzenli adet gördüm doğum kontrol hapı kullandığım süre içinde göğüslerde şişlik hep oldu. gerçi benimkiler küçük olduğu için bu durumdan hiç şikayetçi olmadım :1: düzelip düzelmediği konusuna gelince 2 aydan sonra yani hapı bıraktıktan sonra 20 gün gecikti. en son 1 nisanda adet gördüm ve bugün yine doktora gittim. doktorum herhangi bir sorun olmadığını söyledi bazı yumurtalıklarda bu olurmuş. zamanında yumurtlama olmazmış.. işte böyle şeyler söyledi. farlutal diye bir ilaç verdi yarın başlayacağım ilaca 6 gün kullandıktan sonra adet görecekmişim ardından da diane 35 verdi 3 kutu onları kullanıcam. bu kez inşallah düzene girer :Saruboceq:

Son düzenleme:
ah göğüslerimi şişirmese içim diycem ama zaten büyük
taşıyamaz oldum :sinifsinif:
6 aydan önce bırakmıyım mı ozaman
düzene girer çektiğime değer inş.

ah göğüslerimi şişirmese içim diycem ama zaten büyük
taşıyamaz oldum :sinifsinif:
6 aydan önce bırakmıyım mı ozaman
düzene girer çektiğime değer inş.

ilacınıza vücudunuzun adaptasyonu için zaten 1-2 kutu gerekyor bu nedenle doktorunuzun belirttiği süreçte ilaçlarınızı kullanın. 2. kutudan sonra şikayetlerinizin devam etmesi durmunda doktorunuza danışırsanızın ilacınızı değiştirerek tedavinize devam edebilir.

Back