• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

janselii arkadaşım geçmiş olsun bende adet olmadan önce o baş ağrısını ve bulantıyı yaşıyorum öyle şiddetli değil ama yaşıyorum.allah şifa versin migrende olabilir dikkat et.

Merhaba benim de bir sorum olucak
Ben bu zamana kadar en fazla 2 gün gecikmeli olarak regl oluyordum.Ancak yaklaşık on beş gün öce alerjik bir problem nedeniyle yüzümde isilik gibi sivilceler çıktı. Doktor dermatit akne teşhisi koydu ve bazı ilaçlar verdi.
Bunlar antihistaminik, azitro antibiyotik ve atarax
Bu ay reglim bir hafta gecikti hala da olamadım. Acaba ilaçlarla ilgili olabilir mi?
Benzer durum yaşayan oldu mu?

Arkadaşlar merhaba ben 26 yaşında 2,5yıllık evli anne olmak isteyen biriyim :) ...bende aranıza yeni katıldım benimde şikayetim adet düzensizliği...son 3-4 aydır adet düzensizliği yaşıyorum(daha önce 30-31 günde bir oluyordum) sebebi yok...iltihap ve akıntılarım yüzünden olabilir dedi dr. ama kesin değil ilaçla 2 kez adet oldum en sonki adetim 02.02.2009 du şimdi bugün yine olucam hafif şekilde kirlenmeye başladım karnım patlıycak kasıklarımı sancılıyor çok acayip bir durumdayım bana neler oluyor hiç bilmiyorum.. fikri olan varsa söylesin...neyse herkese sevgiler...

Arkadaşlar merhaba ben 26 yaşında 2,5yıllık evli anne olmak isteyen biriyim :) ...bende aranıza yeni katıldım benimde şikayetim adet düzensizliği...son 3-4 aydır adet düzensizliği yaşıyorum(daha önce 30-31 günde bir oluyordum) sebebi yok...iltihap ve akıntılarım yüzünden olabilir dedi dr. ama kesin değil ilaçla 2 kez adet oldum en sonki adetim 02.02.2009 du şimdi bugün yine olucam hafif şekilde kirlenmeye başladım karnım patlıycak kasıklarımı sancılıyor çok acayip bir durumdayım bana neler oluyor hiç bilmiyorum.. fikri olan varsa söylesin...neyse herkese sevgiler...
a.s.:1hug:
selam hoşgeldin canım bendede düzensizlik vardı hatta hormonlarım çok yüksek çıkıyor bende hayıt tohumuna başladım bu ay zamanında geldi hormonumda düşmeye başladı inşallah dahada düşer doğal yolla hamile klırım sende dene hayot tohumunu canım tadı kötü ama bebek için herşeyi yaparım ben tabiki sende yaparsın allah hepimizede bebk sevgisini tattırır canım

a.s.:1hug:
selam hoşgeldin canım bendede düzensizlik vardı hatta hormonlarım çok yüksek çıkıyor bende hayıt tohumuna başladım bu ay zamanında geldi hormonumda düşmeye başladı inşallah dahada düşer doğal yolla hamile klırım sende dene hayot tohumunu canım tadı kötü ama bebek için herşeyi yaparım ben tabiki sende yaparsın allah hepimizede bebk sevgisini tattırır canım

Hoşbulduk canım İnşallah tez zamanda olur:Saruboceq::Saruboceq: inan ki dualarım seninle... ama hayıt tohumu ne ? nerelerde satılır...valla ben herşeyi yaparım yeterki olsun bir sorun yaşamimde... benimde prolaktın yani süt hormonum biraz yüksekmiş ama ilaç bile vermedi az yüksek dedi ama eğer adet düzensizliğine sebepse içerim .. birde canım bende küçük küçük kistler oluşmuş demişti doktor onun için de ilaç falan vermedi sadece folic asit ve tetradox (iltihap ve akıntı için) verdi 3 ay içinde hamile olmazsan yine gel aynı testleri yapıcam dedi bakalım artık Allah kısmet edecekmi :CüvCüv: bunu...

şimdi de hormon bozukluğum tekrarlıyor ve gögüslerimden süt geliyor ve dr a gidemiyorum of ya bi uğursuzluktur gidiyor bakalım ayrıca yüzüm falan hep sivilce akne içinde kaldı bu arada haftaya eşim askerden izne geliyor beni ilk defa böyle görcek sanırım berbat görünüyorum ve benim elimden bişi gelmiyorrrr:1no2:

merhaba arkadaşlar benım sorunumda malum konuda senağlama 11 aylık evliyim daha önce düzenliydi reglim ama 3-4 aydır adet düzensizliği yaşıyorum doktora gittim hormon testleride yaptı hormonlar normal 1- 2 ay takip edelim yine gecikme olursa düzenleyici veririz demişti en son yıne ilaçla regl olmuştum 04 01 2009 da şu anda14 gün geçti hala tık yok karnımda acayip bi şişlik var geçen hafta boyuncada kasıklarımda bi sancı vardı acaba hamilelik olabilirmi diye testte yaptım ama bişe yok telefonda doktorla görüştüğümde yine aynı şeyi söyledi kan tahlili yaptır kaset testlere güvenilmiyo negatifse yine aynı ilacı kullan dedi artık sinir oluyorum 4 aydır her seferınde ay sey bebekte istiyorum artık şimdi düzenleyici ilaç verirse sanırım bi 5 6 ay kullanmam lazım bunun gibi durum yaşayan varmı daha önce ya bana bi fikir verirsenız sevinirim senağlama

[QUOTE="naz"li kız;5364501]merhaba arkadaşlar benım sorunumda malum konuda senağlama 11 aylık evliyim daha önce düzenliydi reglim ama 3-4 aydır adet düzensizliği yaşıyorum doktora gittim hormon testleride yaptı hormonlar normal 1- 2 ay takip edelim yine gecikme olursa düzenleyici veririz demişti en son yıne ilaçla regl olmuştum 04 01 2009 da şu anda14 gün geçti hala tık yok karnımda acayip bi şişlik var geçen hafta boyuncada kasıklarımda bi sancı vardı acaba hamilelik olabilirmi diye testte yaptım ama bişe yok telefonda doktorla görüştüğümde yine aynı şeyi söyledi kan tahlili yaptır kaset testlere güvenilmiyo negatifse yine aynı ilacı kullan dedi artık sinir oluyorum 4 aydır her seferınde ay sey bebekte istiyorum artık şimdi düzenleyici ilaç verirse sanırım bi 5 6 ay kullanmam lazım bunun gibi durum yaşayan varmı daha önce ya bana bi fikir verirsenız sevinirim senağlama[/QUOTE]

canım bende 4 aylık evliyim.2ay önce adet olamadığım için doktora gittim.1ay gecikmişti reglim.doktor 6 ay boyunca kullanmam için ilaç verdi adetimi düzenleyici.bebekle ilgili bi sorunun yoksa ve tek sorun adetinin gecikmesi yani yumurtlayamamansa doktorunu değiştir 6ay kullan derim adet düzenleyiciyi.hiç1 zararı yok.2aydır kullanıyorum adetim düzene girdi.bıraktıktan hemen sonra da hamilelik düşünebilirsin 1süre beklemene gerekte kalmıyo.ilacın uzun dönemli yan etkisi filan olmuyo vücudunda.:emir_bebek:

merhaba kızlar, bende adet düzensizliği yaşıyorum. şöyleki; hep 5 gün önce oluyorum ben, bu düzeli mi oluyor, düzensizmi sizce???
benle aynı sorunu yaşayan varmı acaba :uhm:??

Hoşbulduk canım İnşallah tez zamanda olur:Saruboceq::Saruboceq: inan ki dualarım seninle... ama hayıt tohumu ne ? nerelerde satılır...valla ben herşeyi yaparım yeterki olsun bir sorun yaşamimde... benimde prolaktın yani süt hormonum biraz yüksekmiş ama ilaç bile vermedi az yüksek dedi ama eğer adet düzensizliğine sebepse içerim .. birde canım bende küçük küçük kistler oluşmuş demişti doktor onun için de ilaç falan vermedi sadece folic asit ve tetradox (iltihap ve akıntı için) verdi 3 ay içinde hamile olmazsan yine gel aynı testleri yapıcam dedi bakalım artık Allah kısmet edecekmi :CüvCüv: bunu...

canım hayıt tohumunu aktarlardan alacaksın hergün yemeklerden 15 dk önce günde 2 veya 3 kez içcen yarım tatlı kaşığı hayıt tohumunu biraz döveceksin havanda sonra 1 su bardağı suyu kaynatıp içne koyacaksın tohumdan 10 dk demlenecek ateşin altını söndüreceksin ama .sonra süzüp içeceksin tadı çok kötü ama ben içiyorum faydasınıda gördüm 3 ay içcen bunu hergün bide soğan kürü var kistler için onuda yap bak ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz internette bulursun oda çok iyimiş onuda içeceğim ben takıldığın bişey varsa sorarsın canım ben yine bugün burda olurum tamammı

Son düzenleme:
LÜTFEN BANADA YARDIM EDİN..ben 7 aylık evlilyim.bekarkende düzensizdim..şimdide her ay 15 gün geçikiyorum.hormanlar normal.polikistikover varmış.ne demek bu?yani şuan bebek istemiyom ama ilerde sorun olacakmı?bu işin tedavisini olup sonuç alamayan yani bebeği olmayan varmı..

eğer hamileleik yoksa hormon dur ..

benim 22 gün sonunda geldi .. doktora gittim bebek yoktu .. ama 1 doktorla sınırlı kalmadım ..

ve sonuç tiroidim çıktı ..

başlı nedeniymiş adet geçikmesi .. ihmal etmeyelim kendimizi hanımlar. şakkıdı

canım hayıt tohumunu aktarlardan alacaksın hergün yemeklerden 15 dk önce günde 2 veya 3 kez içcen yarım tatlı kaşığı hayıt tohumunu biraz döveceksin havanda sonra 1 su bardağı suyu kaynatıp içne koyacaksın tohumdan 10 dk demlenecek ateşin altını söndüreceksin ama .sonra süzüp içeceksin tadı çok kötü ama ben içiyorum faydasınıda gördüm 3 ay içcen bunu hergün bide soğan kürü var kistler için onuda yap bak ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz internette bulursun oda çok iyimiş onuda içeceğim ben takıldığın bişey varsa sorarsın canım ben yine bugün burda olurum tamammı

mrb bendede adet gecikmesi oluyo prolaktinim yüksek ilaçsız adet olamıyom 33 gündür hayıt ve 7 gündürde soğan suyu içiyom 40 gündür hasta olamıyom soğan suyu içenlerde akıntı olurmuş bende oda yok offf işe yaramıyomu senağlama

mrb bendede adet gecikmesi oluyo prolaktinim yüksek ilaçsız adet olamıyom 33 gündür hayıt ve 7 gündürde soğan suyu içiyom 40 gündür hasta olamıyom soğan suyu içenlerde akıntı olurmuş bende oda yok offf işe yaramıyomu senağlama

canım selam ben hayıt tohumunu içiyorum faydasını gördüm sayılır zaten 3 ayda cvp alırsınız diyor sitede ben 10 ocakta başladım ondan sonra düzenli geldi soğan suyunu içemedim ben ya çokkötü tadı ama devam et soğan suyuna soğan suyu 15 gün içcen canım merak etme üzülme zamanla herşey düzelir canını sıkma kafanada takma yoksa düzelmez adetin tamammı canım stres yapma :teselli:

canım selam ben hayıt tohumunu içiyorum faydasını gördüm sayılır zaten 3 ayda cvp alırsınız diyor sitede ben 10 ocakta başladım ondan sonra düzenli geldi soğan suyunu içemedim ben ya çokkötü tadı ama devam et soğan suyuna soğan suyu 15 gün içcen canım merak etme üzülme zamanla herşey düzelir canını sıkma kafanada takma yoksa düzelmez adetin tamammı canım stres yapma :teselli:

Canım slm...ben tavsiyelerin için teşşekür ederim ben soğan kürünü 3 gece içtim ondan sonra çok fazla akıntım oldu ama midem çok ağrıdı ve yandı oyüzden daha fazla içemedim....yanlız şu kafama takıldı hayıt tohumu doktor tavsiye etmeden kullanılması uygun mu acaba :sm_confused:

Canım slm...ben tavsiyelerin için teşşekür ederim ben soğan kürünü 3 gece içtim ondan sonra çok fazla akıntım oldu ama midem çok ağrıdı ve yandı oyüzden daha fazla içemedim....yanlız şu kafama takıldı hayıt tohumu doktor tavsiye etmeden kullanılması uygun mu acaba :sm_confused:

canım ben dr a sordumda içtim hayıt tohumunu dr zarar gelmez içebilirsin dedi istersen sende sor iç istersen sormadan içebilirsin canım zararı yokmuş soğan suyunu bende içemedim benimde midem çok bulandı ve yandı aynı senin gibi ama hayıt tohmu bişey yapmıyor

canım ben dr a sordumda içtim hayıt tohumunu dr zarar gelmez içebilirsin dedi istersen sende sor iç istersen sormadan içebilirsin canım zararı yokmuş soğan suyunu bende içemedim benimde midem çok bulandı ve yandı aynı senin gibi ama hayıt tohmu bişey yapmıyor

Canım ya birde şunu merak ettim senin ne kadar zamandır adet düzensizliğin var bu hayıt tohumu adetini düzene soktumu birde kilo aldırmak gibi bir özelliği yok dimiCADIARZU çünkü ben adet düzensizliğim yüzünden son6-7 ayda tam 8 kilo aldım ve beni çok rahatsız ediyor ...oyüzden kullancağım herşeye dikkat etmek zorundayım:çok üzgünüm: eğer bu ayda gebelik olmazsa 2marttan sonra doktora gidicem ozaman ayrıntılı olarak sorucam doktoruma hayıt tohumunu kullanıp kullanamıycağımı vs....canım bide sen ne kadarlık evlisin daha sonra hiç gebelik falan geçirdin mifisfisfis benim bir kürtajım oldu da belki ondandır diyorum ...bunlara da cevap verirsen çok memnun olucam sevgiler...a.s.

Merhaba arkadaslar, ben adet duzensizligini surekli yasayan bir kadinim. doktorum, vucudumun bir makina olmadigini, psikolojik deisimlerin ozel gunlerimi etkiledigini dusunuyor.:1closedeyes: kimsenin etkilenme durumu yokta benimmi var yahu.. :1no2:neyyse bu benim yasam tarzim oldu. butun tahlilleri yaptirdim temiz cikti ama ben buranin doktorlarina guvenmiyorum. Bende bir sorun var ama ne bilmiyorum. allah sifamizi versin arkadaslar..:Saruboceq:

kızlar bende adetimi durduramıyorumsenağlamasenağlama,önceden 6.gün kesilirdi.şimdi.10 günü geçiyorsenağlama,kistim varmış.ilaç diyor doktor.senağlamasenağlama
kızlar bugün adetimin 2 günü,2-3 saatte doluyor senağlamasenağlama:utangac:

Canım ya birde şunu merak ettim senin ne kadar zamandır adet düzensizliğin var bu hayıt tohumu adetini düzene soktumu birde kilo aldırmak gibi bir özelliği yok dimiCADIARZU çünkü ben adet düzensizliğim yüzünden son6-7 ayda tam 8 kilo aldım ve beni çok rahatsız ediyor ...oyüzden kullancağım herşeye dikkat etmek zorundayım:çok üzgünüm: eğer bu ayda gebelik olmazsa 2marttan sonra doktora gidicem ozaman ayrıntılı olarak sorucam doktoruma hayıt tohumunu kullanıp kullanamıycağımı vs....canım bide sen ne kadarlık evlisin daha sonra hiç gebelik falan geçirdin mifisfisfis benim bir kürtajım oldu da belki ondandır diyorum ...bunlara da cevap verirsen çok memnun olucam sevgiler...a.s.

canım kusura bakma ya yazamadım görmemişim özür dilerim .hayıt tohumu kilo aldırmıyor benim adetim 7 aydır düzensizdi 2 aydır düzenli geliyor hayıt tohumunun faydasını gördüm fsh yüksekti oda düşmeye başladı ben 9 aylık evliyim hiç gebelik olmadı yaşım 40 şimdi tüp bebk tedavisine başlıyacağız ama adetimin gelmesini bekliyorum 3 gün gecikti bu sefer neden oldu bilmem tedaviye başlıcaz diye stresdenmi oldu bilmem çok heyecanlıyımda ondan oldu herhalde canım inşallah sende faydasını görürsün canım allah hepimizin kucağına bebek almayı nasip eder inşallah canım sevgiler:1hug:

Back
X