Adet düzensizliği, Polikistik over, antidepresan kullanımı

avukatthanimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
4
0
20
Arkadaşlar selamlar. Buraya danışmak istediğim bir konu var. Kendimi bildim bileli regl düzensizliği var bende. Çok defa adet için ilaç kullandım. Hormon bozukluğu yok dense de ben olduğunu çok iyi biliyorum zaten baba tarafında da çok var. Belirtiler de mevcut. Saç dökülmesi, killanma, yağlanma, kilo ve tabi en önemlisi uzun süren adet kanamaları. Kanamaları aylar sürüyor. Bir de ben 3 yıldır antidepresan kullanıyorum panik atak ve duygu durum bozukluğu icin. Yazın kadin doğum doktoruna gittim gerçekten ilgisiz davrandı. Ultrason a bile üstün körü baktı birkaç saniyede sağ tarafına tek baktı karnımın. Ve ben ilaç kullanıyorum diyince de direk ondandır stres yapma kilo ver dedi bisey yazamam antidepresan kullanıyorsun dedi. Neyse öyle ya da böyle bitti o kanamam. Sonrasında bir ay geçti ve tekrardan ben adet olduğumda yine uzun sürdü. Suan hala devam ediyor. Ya tamam stres fln olabilir ilaçtan da olabilir. Ama sonuç olarak ben de durmayan kanama var ve gerçekten takatim kalmadı. Demir değerim çok düştü artık çok çabuk yoruluyorum. Ben polikistik over olduğumu düşünüyorum belirtilerin hepsi bunu gösteriyor. Dediğim gibi ailede de var. Haftaya randevu aldım endokrinoloji için. Sadece merak ediyorum şimdi ben gitsem bana kanamanın durması için adet kesici ilaçlar vermez mi? Antidepresan kullanıyorum olmam buna engel midir?

Polip , miyomlarda uzun kanama yapar . Öncelikle adetlerinizin uzun sürdüğünü kadın doğum uzmanına görünüp , söylemeniz gerekli . İyi bir doktora çıkın . Bende pcos hastasıyım . Adetlerim uzun sürüyordu . Rahim duvarında polis vardı . Kapalı ameliyatla alındı .

Başka doktora gideceğim zaten. Aylarca sürüyor kanamalar ve kahverengi geliyor. Beni sadece antidepresan korkutuyor çok mu etkiler diye tedavimi. Ben bakireyim dediğiniz hastalıklar mümkün mü bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…