Ben sana kendi hikayemi anlatayım :) ben de pcosluyum ve hayatım boyunca hic düzenli adet görmedim. Bazen 2 ay bazen 40 gün bazen 50 gün bazen 3 ayda bir hic belli olmuyordu. Ama kilo verdiğim zamanlar adet olma zamanım kısalıyordu, kilo aldıgım ve stresli oldugum dönemler artıyordu. 1 yıllık evliyken yıne boyle bir adet gecikmesinden sonra pcostandır bi kontrol ettireyim derken hamile oldugumu ogrendim ama 2 gün sonra 6 haftalıkken düşük gercekleşti ne yazıkkı. Sonrasında daha bebek düşünmeyen biz bir sıkıntı var deyip doktor kontrolü ve tedavilere basladık. Öncelikle 5 ay bekledik sonrasında prolaktinim yüksek cıktı onun için tedavi aldım. Sonra doktor inofolic adında bir yumurta ve yumurtlama takviyesi verdi 3 ay onu kullandım bu arada deniyoruz ama olmuyo bebek. Sonrasında 2 ay daha bekleyip doktora gittim bu arada hic adet olmadım 2 bucuk ay. Doktor dedi yumurtalıgında 7 cm kist buyumus. Aman dikkat et yumurtalıgından olabilirsin. Haydaaa, gitmediğimiz doktor kalmadı hepsi diyor ameliyat, sonrasında bir doktora gittik ve dur bakalım bi ilac tedavisi deneyelim dedi, 2 ay deneyecepini soyledi ben bir ay dogum kontrol hapı kullandım ve sonunda cok sukur ki kistim erimişti. Tabi bu riskli dönemde bebek denemelerini bırakmıstıl ve bu haberi alınca tekrar basladık. Doktorum önce klomen verdi. Kullandım bir ay, hicbir etkisi olmadı bana yumurtam bile buyumemiş, sonra femara ve catlatma iğnesine gecelim dedi onu da 2 ay kullandım ve son ay kimyasal gebelik oldu malesef. Bu arada benim vücut psikoloji filan alt ust. Sonra dedim olursa olur olmazsa olmaz brn tüm tedavileri bırakıyorum. Aklımdan bebek işini çıkarıyorum ve gercekten de cıkardım işime evime odaklandım. İlk adet gününden saydıgımda 10. 12. 14. 16. 18. Günleri değerlendirdik hep eşimle gün aşırı. Ve 2 ay sonra kendiliğimden hamile kalmısım, cok sukur rabbime 5,5 aylık olduk su an bir oğluşumuz olacak allah nasip ederse, cok zor ve sıkıntılı bir süreçti ama en önemli unsurun psilkoloji oldugunu düşünüyorum. Bu durumu kendine takıntı yapma akısına birak kafanı rahatlat olursa olur olmazsa olmaz de ve bunu gercrkten soyle. İnternetten sürekli onu bunu arastırma. Kendimden biliyorum artık psikopata baglamıstım 24 saat internetten arastırıyordum. Eminim hayırlı bir zamanı var ve o zaman gelince güzel haberi alacaksın. İnsallah bir an önce alırsın ama tavsiyem bu buraya o haberi alana kadar girme ve bebek düşüncesinden baska seylerle mesgul ol. :)