• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği, nedir bendeki bu sorun?

merve_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
108
0
46
Eskişehir
mrb daha öncede konu açmıştım nişanlımla yüzeysel bir ilişki yaşadım fakat üzerimizde kıyafetler vardı bu yüzden hamile kalmadığıma hemen hemen inanmıştım..kan testide yapardım negatif doktorada gittim böyle birşeyin imkansız olduğunu söyledi fakat şöyle bir durum var geçen ay 17 sinde olmuştum adetimi gecikmeli olarak bu ayda 16 sında geldi ve geçen ayda bu ayda gelen adetim normal değildi normalde benim bir hafta falan sürer bu sefer 5 gün sürdü ve ilk günler yoğun olarak geldi şuanda kasıklarımda ve belimde ağrı var kabızlık sorunuda yaşıyorum ara sıra bulantılarımda oluyor bu durumda ne yapmam gerekir tekrar test yaptırmalı mıyım?önerilerinizi bekliyorum..

regl olduğumda rahatlamıştım ama üstüne görme denilen birşeyde var ayrıca adet düzensizliği için ilaç kullanıyorum zaten geçen ay başladı acaba ilaçtan olabilir mi?

ha bu arada unutmadan arkadaşım sormamı istemişti sevgilisi boşaldığında sıvı kızın eline temas etmiş ve ellerini sabunlayıp tuvalete girip vajinasını yıkamış elinde sperm kalıp gebeliğe neden olmasından korkuyor

ha bu arada unutmadan arkadaşım sormamı istemişti sevgilisi boşaldığında sıvı kızın eline temas etmiş ve ellerini sabunlayıp tuvalete girip vajinasını yıkamış elinde sperm kalıp gebeliğe neden olmasından korkuyor

bu soruyu birisi daha sormuştu sanmıyorum o şekilde hamile kalmaz.....senin hele hamile olduğunu hiç zannetmiyorum aşırı stresten ve psikolojik olarak etkilenmenden kaynaklanıyor sadece çok kafa yorma hala ikna olmuyorsan bir kan testi daha yaptır ...hamile kalmak inan hiç kolay değil :37:

mrb daha öncede konu açmıştım nişanlımla yüzeysel bir ilişki yaşadım fakat üzerimizde kıyafetler vardı bu yüzden hamile kalmadığıma hemen hemen inanmıştım..kan testide yapardım negatif doktorada gittim böyle birşeyin imkansız olduğunu söyledi fakat şöyle bir durum var geçen ay 17 sinde olmuştum adetimi gecikmeli olarak bu ayda 16 sında geldi ve geçen ayda bu ayda gelen adetim normal değildi normalde benim bir hafta falan sürer bu sefer 5 gün sürdü ve ilk günler yoğun olarak geldi şuanda kasıklarımda ve belimde ağrı var kabızlık sorunuda yaşıyorum ara sıra bulantılarımda oluyor bu durumda ne yapmam gerekir tekrar test yaptırmalı mıyım?önerilerinizi bekliyorum..

canım öncelikle rahat ol bence hamile deilsin...muhtemelen ufakta olsa kisti falan olmuş olabilir...ilaçta kullandığından bahsetmişsin...boşuna tasalanma...yada bu işi yapmıyacaktın...

sen kaç yaşındasın ve son mesajında bahsettiğin arkadaşın kaç yaşında???
yani merak ediyorum bu kadar bilgisiz olduğunuza göre küçük olmalısınız
ve küçük sayılabilecek yaşta ne diye bunları yaşıyosunuz ben anlamıyorum
yargılıyorum evet, ister kız ister artistlik yap
duyunca sinirlerim bozuluyo yani

bu arada
hamile kalma olasılığın yüzde sıfır canım
bahsettiğin bulantılar tamamen psikolojik
adet düzensizliğini ise hemen hemen her kadın yaşayabilir, doğal bi olay
yine de doktora gidip muayene olsan iyi olur, sebebini öğrenmek her zaman için gerekli

canım olanaksız ama yine de bir dr. a gözükmekte fayda var bence

hamile değilsin canım.elinin altında internet var.aç öğren kadın anotomisini,döllenmenin nasıl olduğunu.

valla ben nerdeyse 8 aydır hamıle kalacağım dıye uğrasıyorum hamıleysem eğer su işi bi anlat olurmu ozelden detaylıca nerde yanlış yapıyorum bileyim bende hesupanallah ya kolay cnm benım hamıle kalmak dızılerde olur ancak o tek seferde

valla ben nerdeyse 8 aydır hamıle kalacağım dıye uğrasıyorum hamıleysem eğer su işi bi anlat olurmu ozelden detaylıca nerde yanlış yapıyorum bileyim bende hesupanallah ya kolay cnm benım hamıle kalmak dızılerde olur ancak o tek seferde

canım bunda sefer bile yok.elbise üstünden.yani elbiseler hamile kalabilir ama sen asla.

işte eğer kalmıssa burda benım gıbı ayladır uğrasan arkadaslarda sorun var demektır bız bıseylerı yanlıs yapıyoruz sanırım bu arkdastan bıseyler oğrenebılırız

sen kaç yaşındasın ve son mesajında bahsettiğin arkadaşın kaç yaşında???
yani merak ediyorum bu kadar bilgisiz olduğunuza göre küçük olmalısınız
ve küçük sayılabilecek yaşta ne diye bunları yaşıyosunuz ben anlamıyorum
yargılıyorum evet, ister kız ister artistlik yap
duyunca sinirlerim bozuluyo yani

Katılmamak elde değil doğrusu...

canım bunda sefer bile yok.elbise üstünden.yani elbiseler hamile kalabilir ama sen asla.

:60: :52:
konu sahibi arkadaşım , hamile kalmak için cinsel bölgelerin en azından temas etmesi gerekir öyle bile olsa hamile kalma şansı yüzde birdir zaten tam ilişiki yaşansada erkek içeri boşalsada hamile kalma şansı yüzde 16 dır sizin hamile olma ihtimaliniz zenci birisinin sarışın olma ihtimaliyle eş değer
kendinizi daha fazla strese sokup hasta etmeyin rahat biraz araştırın ve nişanlınızla daha dikkatli olun derim

:60: :52:
konu sahibi arkadaşım , hamile kalmak için cinsel bölgelerin en azından temas etmesi gerekir öyle bile olsa hamile kalma şansı yüzde birdir zaten tam ilişiki yaşansada erkek içeri boşalsada hamile kalma şansı yüzde 16 dır sizin hamile olma ihtimaliniz zenci birisinin sarışın olma ihtimaliyle eş değer
kendinizi daha fazla strese sokup hasta etmeyin rahat biraz araştırın ve nişanlınızla daha dikkatli olun derim

canm hamile kalmadığın kesin adet olmuşun merak etmyin arkadışınd klamaz stresten olmuyrdur

hamile kalman imkansız bence de. eğer hiç ilişki yaşamadysan adetinde düzenszlk normal bence. benmki de normal değil ya erken gelr ya geç gelir doktora da gittim ultrasonla muayene etti ilaç verdi ama evlenmeden düzene girmez dedi.

gebe değilsiniz,olamazsınız da..
kıyafetle!
fakat bu durumu takıntı haline getirdiğiniz için,adetinizin tüm düzenini bozmuş bulunmaktasınız..
psikoloji öyle birşey ki,insanlar 'yalancı gebelik' bile yaşayabiliyorlar..
yada sizin durumunuzdaki gibi,adet düzeninizi,hormonlarınızı etkiliyorsunuz düşünce gücünüzle..
mümkün değil bu şekilde gebe kalınması..
rahat olun..
herşey eski düzenine dönecektir..

Son düzenleme:

Bu kadar korkuyorsanızz bu işi yapmayınız bu işi yapıyorsanız kıyafetle hamile kalınmayacağını siz bizden daha iyi biliyorsunuz.Arkadaşının eline sperm değincede hamile kalınmaz eğer kaldıysaa 5 yıldır hamile kalmak için denemediğim şey kalmadı birde onu deneyelim bariiiiii:..töbee töbee:1::1:

Back