• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği mi başka bir hastalık mı ?!

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
Arkdaşlar merhaba. Bir çoğumuzda bu sorun var sanırım ya en başından ya en sonundan peydah oluyor. Benım adetlerim normal günü gününe gelirdi. Ama son iki dönemde düzen bozuldu. Önceki adetimde 21 günde hasta oldum. En son 11 mayısta hasta oldum. Bu ay da 11 haziranda belirtileri hissettim göğüsleirm şişti hassaslaştı , yüzümde bi kaç sivilce çıktı, baş ağrısı felan derken 12 haziranda koyu kahve akıntı geldi ama çok değil günlük ped değiştircek kadar. Sonrada renk açıldı hastalık biter gibi. Sonrada bişey yok hastalık bitti sanki :/ bu ne şimdi anlamadım ben. Yarın randevu aldım doktora gidicem. 35 gün oldu artık ya :(

💙❤️

Arkdaşlar merhaba. Bir çoğumuzda bu sorun var sanırım ya en başından ya en sonundan peydah oluyor. Benım adetlerim normal günü gününe gelirdi. Ama son iki dönemde düzen bozuldu. Önceki adetimde 21 günde hasta oldum. En son 11 mayısta hasta oldum. Bu ay da 11 haziranda belirtileri hissettim göğüsleirm şişti hassaslaştı , yüzümde bi kaç sivilce çıktı, baş ağrısı felan derken 12 haziranda koyu kahve akıntı geldi ama çok değil günlük ped değiştircek kadar. Sonrada renk açıldı hastalık biter gibi. Sonrada bişey yok hastalık bitti sanki :/ bu ne şimdi anlamadım ben. Yarın randevu aldım doktora gidicem. 35 gün oldu artık ya :(

💙❤️

Merhaba aynı sorunu geçen ay bende yaşadım normalde ben çok düzenliyimdir günü şaşmaz.35 güne kadar bildiğim kadarıyla normal sayılıyor. Geç yumurtlamış olabilirsin ama mevsimsel olma ihtimalide çok yüksek.kimle konuşsam ya erkenden olmuş yada çok gecikmiş. Bikaç gün bekle istersen daha sonra doktora görün.genelde adet söktürücü veriyorlar ama ben bekleyip doğal akılında olmasından yanayım:54:

Geçen ay test bile yaptırdım hamileyim diye heveslenmiştim fakat hayaller çöp oldu:) sonradan yumurtlama belirtilerimi düşününce geç yumurtladıgımı dolayısıylada gec adet oldugumu anlamış oldum.bende çikolata kisti var hiç düzensizliğim olmazdı gecen aya kadar.

Bu arada kahverengi akıntı demişsiniz ben onu atlamışım. Adet döneminde o tarz akıntı olduğunda eğer arkasından adette gelmemişse hamilelikten şüpheleniliyor. Test yapmayı düşündünüz mü?

Test yapmadım doktora gitmeye hem üşendim hem çekindim alacağım herhangi kötü haberden. Hayırlısı bakalım ne olur...

💙❤️

Canım ya valla dediğin gibi oldu hem kan temiz çıktı hemde ultrason zaten adetim başladı düzgünce devam etti. Stresten olmuş normalmiş. Sağlıklı günler:)))

💙❤️

Back