adet düzensizliği kabusum :(

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
kızlar meraba, geçenlerde adet düzensizliğimden dolayı fikir almak için yazmıştım buraya kısa bi özet geçiyorum, bu zamana kadar 35-40 günde bir adet oluyodum.. geçen ay 50 günde oldum, 3 aydır da korunmuyoruz, doktora gittim, düzensizlikten bahsettim, muayene etti fakat hiçbir sorunun olmadıgını söyledi. TARLUSAL verdi bana kullandım bu ay ama tam 1 kutuyu bitirmedim, 3 tanesini içmedim, çok sivilce yaptı sanırım hormon değişiminden dolayı, 2 gün geçti adet oldum, 22 günde adet oldum yani, doktorumu değiştirmeli miyim? çok huzursuzum, böyle bişey başına gelen var mı :?

ya canım bendede adet düzensizliği var hatta geçtiğimiz günlerde adet olmam gerekiyodu daha olmadım bende önümüzdeki günlerde gidicem doktora sen istersen başka bi doktora daha gözük bazıları daha iyi muayene edio çünkü bende önceden gözükmüştüm bi sorun yok demişti bakalım hayırlısı gene gidicem

slm cnm benimde adetim çok düzensizdi 2 yıllık evliyim 3 aydırda çocuk istiyorduk adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihimi bile doğru düzgün hesaplayamıyodum adetim 3 gün sürüyodu zaten bide 40 -45 günde bi oluyodumm doktor stresten uzak dur kafana bişey takma dedi aynını yaptımm olursa olur olmazsa acelem yok dedim ve bu ay ögrendim 4 haftalık hamileyim streste çok etkiliyo yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…