• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği kabusum :(

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
kızlar meraba, geçenlerde adet düzensizliğimden dolayı fikir almak için yazmıştım buraya kısa bi özet geçiyorum, bu zamana kadar 35-40 günde bir adet oluyodum.. geçen ay 50 günde oldum, 3 aydır da korunmuyoruz, doktora gittim, düzensizlikten bahsettim, muayene etti fakat hiçbir sorunun olmadıgını söyledi. TARLUSAL verdi bana kullandım bu ay ama tam 1 kutuyu bitirmedim, 3 tanesini içmedim, çok sivilce yaptı sanırım hormon değişiminden dolayı, 2 gün geçti adet oldum, 22 günde adet oldum yani, doktorumu değiştirmeli miyim? çok huzursuzum, böyle bişey başına gelen var mı :?

kızlar meraba, geçenlerde adet düzensizliğimden dolayı fikir almak için yazmıştım buraya kısa bi özet geçiyorum, bu zamana kadar 35-40 günde bir adet oluyodum.. geçen ay 50 günde oldum, 3 aydır da korunmuyoruz, doktora gittim, düzensizlikten bahsettim, muayene etti fakat hiçbir sorunun olmadıgını söyledi. TARLUSAL verdi bana kullandım bu ay ama tam 1 kutuyu bitirmedim, 3 tanesini içmedim, çok sivilce yaptı sanırım hormon değişiminden dolayı, 2 gün geçti adet oldum, 22 günde adet oldum yani, doktorumu değiştirmeli miyim? çok huzursuzum, böyle bişey başına gelen var mı :?

ya canım bendede adet düzensizliği var hatta geçtiğimiz günlerde adet olmam gerekiyodu daha olmadım:47: bende önümüzdeki günlerde gidicem doktora sen istersen başka bi doktora daha gözük bazıları daha iyi muayene edio çünkü bende önceden gözükmüştüm bi sorun yok demişti bakalım hayırlısı gene gidicem:37:

kızlar meraba, geçenlerde adet düzensizliğimden dolayı fikir almak için yazmıştım buraya kısa bi özet geçiyorum, bu zamana kadar 35-40 günde bir adet oluyodum.. Geçen ay 50 günde oldum, 3 aydır da korunmuyoruz, doktora gittim, düzensizlikten bahsettim, muayene etti fakat hiçbir sorunun olmadıgını söyledi. Tarlusal verdi bana kullandım bu ay ama tam 1 kutuyu bitirmedim, 3 tanesini içmedim, çok sivilce yaptı sanırım hormon değişiminden dolayı, 2 gün geçti adet oldum, 22 günde adet oldum yani, doktorumu değiştirmeli miyim? çok huzursuzum, böyle bişey başına gelen var mı :?

slm cnm benimde adetim çok düzensizdi 2 yıllık evliyim 3 aydırda çocuk istiyorduk adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihimi bile doğru düzgün hesaplayamıyodum adetim 3 gün sürüyodu zaten bide 40 -45 günde bi oluyodumm doktor stresten uzak dur kafana bişey takma dedi aynını yaptımm olursa olur olmazsa acelem yok dedim ve bu ay ögrendim 4 haftalık hamileyim streste çok etkiliyo yanii

Back