Adet düzensizliği için Dienille kullananlar

ela gozlum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
246
47
118
Merhaba hanımlar. 2 aydır adet olamadığım ve pko dan şüphelendiğim için 2 gün önce kadın doğuma gittim benden tiroid için kan tahlili ve ultrason çekinmemi istedi. Ultrasonda mm lik sağ over da kist göründü. Reçeteme Dienille yazdı bunu adetin geldiğinde kullan dedi. Benim de kahverengi akıntım var dün de az bi kanama oldu ama kahverengi akıntım devam ediyordu bende kanama oldu diye başladım ilacı kullanmaya. Ama bu sabah uyandığımda kanama yoktu kahverengi akıntım vardı Sizce yanlış mı yaptım

Eklentiler

• images.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 2.487
Kanama başlayınca içmeye başlayıp hap bitene kadar kullanıcaksınız, hap bitince adet başlıcak. Bu döngüde gidecek hep bu sayede düzene girecek regliniz

Kanama başlayınca içmeye başlayıp hap bitene kadar kullanıcaksınız, hap bitince adet başlıcak. Bu döngüde gidecek hep bu sayede düzene girecek regliniz
Benim dün kahverengi akıntımla beraber kanamam geldi ben bunu adetin 1.günü kabul ederek başlamıştım ama bugün kesildi kanama sadece kahverengi akıntı geliyo ilacı keseyim mi sizce

Benim dün kahverengi akıntımla beraber kanamam geldi ben bunu adetin 1.günü kabul ederek başlamıştım ama bugün kesildi kanama sadece kahverengi akıntı geliyo ilacı keseyim mi sizce
Bence kesmemelisin ama hamilelik şüphen varmı ? Yerleşme kanaması falan olmasın o kanama?

Bence kesmemelisin ama hamilelik şüphen varmı ? Yerleşme kanaması falan olmasın o kanama?
Hayır hamilelik yok bende olsaydı ultrasonda görünürdü zaten ki evli değilim bekarım. Sadece kanamam gelmiyo bir türlü dün adet oldum diye sevinirken bugün hiç yok en son 17 haziranda adet oldum 2 aydır olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…