Gebeliğe Hazırlık Adet duzensizligi hk.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birdfamily5757

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
125
58
18
34
Merhaba bayanlar, lafi uzatmadan tecrubelerinize dayanarak sizden fikir almak istiyorum. Biz ocak ayindan beri korunmuyoruz gebelik planliyoruz. Bu zamandan beri adet gunlerim bir tuhaflasti. Gecen ay bir hafta erken oldum. Bu ay da 10 martta olmam gerekirken bu gun oldum. 13 subat sat tarihimdi kizlar. 29 subat yani bu gun yine adet oldum. Normalde hic sasmazdi 28 gunde bir olurdum. Korunmayi biraktigimdan beri 2 seferdir erken adet oluyorum. Doktora gorunmeli miyim?

Öncesinde hapla mı korunuyordunuz ?

Hayir. Geri cekilme yontemi ile
Anladım strestendir diye düşünüyorum. Doktora gitseniz de pek bişey yapmayacaktır. Hamilelik düşündüğünüzü söylerseniz klomene başlatır büyük ihtimalle. O da devlet değil özel hastaneyse. Bence çok düşünmeden 2 günde bir değerlendirin bi kaç ay baktınız olmuyor gebelik o zaman gidersiniz. Daha yeni korunmayı bırakmışsınız

Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin. Aslinda oyle hemen olsun ya da niye olmuyo diye bir stres de olmadim. Hatta denedigimden beri erken oldugum icin acaba var midir diye suphelenemedim bile bakalim hayrlisi

Canım benimde adetim düzgündü 38 günde birdi korunmayı bıraktım bebek istediğimiz için adetim şaştı 47 50 güne çıktı birsürü doktora gittim hormon testleri yumurtalıklar herseyim normal çıktı benim tek nedeni stres yapmam Acaba hamilemiyim bu ay ? düşüncesi yüzünden adet olamıyorum ama sen yinede doktora gözük :)

Vallahi bilwmiyorum 2 aydir boyle olunca sasirdi hormonlar heralde benim de gecikse psikolojik filan diyecegim erken oluyorum. Kist filan olabilir belki bilemedim. Doktora gidecegim bir dahaki ay da olursam boyle.

Vallahi bilwmiyorum 2 aydir boyle olunca sasirdi hormonlar heralde benim de gecikse psikolojik filan diyecegim erken oluyorum. Kist filan olabilir belki bilemedim. Doktora gidecegim bir dahaki ay da olursam boyle.
Sen yinede bir doktora gözük bencede ama sürekli görüştükleriminde aynı böyle adetleri hepsinin gecikiyor

Canım bizde aynı şekilde korunduk 8 ay kadar korunmayı bırakınca düzenli adetelrim şaştı bir iki ay gecikme yaşadım sonra düzene girdi tekrar

Yanii korunmayı bırakınca düzenin bozulduğunu duymuştum

İnşallah yakın zamanda hayırlı haber alırsın

Aa.. bunu bilmiyordum. tesekkur ederim tatlim .

Rica ederim canım :)
Bide bazen adetlerin düzeninin şaşması gebeliğin habercisi olabiliyırmuş
Hamilelik öncesinde ki adetlerde değişiklik rahimin kendini gebeliğe hazırlaması imiş diyede duymuştum

Ay hadi insallah allah hepimizin gonlune gore versin. Kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Arkadaşlar bir sorum var eylülde 26 günde ekimde 26 günde kasımda 27 günde aralıkta 26 günde ocakta 28 günde bir adet görmüşüm sizce düzensiz mi adet günlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…