• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet döngüsünün 35 günden fazla olması gebeliğe engel mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi setu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar eğer 21den az 35den çoksa adet döngünüz her ay yumurtlamıyorsunuz diye biliyorum belli zamanlarınız var ve bunuda doktorlar tam olarak biliyor bence bir doktorla konuşun çünkü bi hemşire arkadaşım ona göre hesaplatmış evlenmiş ve hamile kalmış öyle söylemişti.ama sadece birkaç kezlik bir düzensizlik sanırım bebek isterken stres yapıyoruz onun için kaynaklanmış olabilir sıkmayın canınızı üzülmeyin düzelirsiniz.İnşallah isteyen herkese Rabbim bebiş verir

Eftelyacım benim bu ay düzenli oldu...
Geçen ay 1 hafta birden attı..anlayamdım
ama çok stres yapmıştım geçen ay..
Birşey daha şimdi aynı geçnayın gününde oldum yani geçen ay 5-6sı gibi oldum
bu ayda 5-6sı gibi oldum yani şuan reglm
sence düzensizlik devam ediyormu oksa düzlmiş mi
ben düzeldiğini düşünüyorum hesaplamama göre bu ay 30 günde adet oldum....sizce??

canım tebrikler inş. bebeğini kucağına aldığın günleride görürüz bende evlenmeden önce 35-37 günde bir adet olurdum evlendim bi ay sonra hamile kaldım kendi isteğimle aklımda senin gibi sorular vardı benimde tabi hiç de doktora gitmedim bole bi durum için belli olmuyo demekki

kızlar ben de bugün doktora gittim kan tahlili için ama negatif malesef , benim regl döngüm 34 gün ve doktor çok uzun olduğunu söledi ve kısaltmamız gerekli hamile kalmana engel dedi düzenleyici hap verdi şimdi yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı açıkcası...

guldecim düzelmiş gii görünüyor ama not al tarihlerini birkaç ay ve adet döngüsü hesaplayıcılarında hesaplat onlarda en fazla 1-2 ün sapma oluyor hem böylece ne zaman hamile kalabileceğinide hesaplarsın

kızlar hamileymişim kan testi 233.39 çıktı

tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah. ve tüm isteyenlerin kucağını doldurur... kaydirigubbakcemile5

adeti uzun süren hanımlara birşey demek istiyorum..
arkadaşlar, bende adet düzensizliği çok yaşardım, hatta 40 gün bile beklerdim. bazı aylar hiç olmazdım bile. gittikğim doktor kontollerinde stres, mevsimsel değişiklikler diyerek hep göndermişlerdi. ama düzensizlikler devam ettiği için, doktorum hormon testi istedi ve hormonlarımdan prolaktin hormonu yüksek çıktı. prolaktin hormonu gebeliğe engel ve yumurta oluşumunu engelliyor.. ben 1 ay tedavimi oldum ve akabindeki diğer ay hamile kaldım (ama maalesef kaybettim) şimdi ise değerlerimi hep kontrol altında tutuyorum ve hayatımda ilk defa 28 günde adet görmeye başladım..
lütfen adet sorunu yaşıyorsanız bir hormon tahlili yaptırın derim..

böyle birşey var mı kızlar? benim de ameliyattan sonra hala bir düzene girmedi adetlerim. bu konuyu görünce de korktum açıkçası :53: konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Kızlar bu ayın 7 sınde adet olmam gerekıyodu adetım 5 gun gece test yaptım cıkmadı ve bugunde yaptım cıkmadı ve 15 gun gectı ama benım adetıme 10 gun kala kahverengı leke ve pembe kan gelmıstı ve su 3 4 gundur de gelıyo kahverengı leke gelıyo ama bı turlu adet olamıyorum yoksa 6 aydır duzenlıydı 30 gundr bı oluyodum sımdı olmuyorum neden sızce belımde agrıyo 1 haftadır ama olmuyo hıc baska bısey yok nolur yardım edın

Geçen ay 47.ginde adet oldum.32.günde de yumurtladım.

Back