• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet döngüsünün 35 günden fazla olması gebeliğe engel mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi setu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

setu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
954
6
0
Ankara
mrb arkadaşlar adet günlerim şu şekilde en son 23 Aralık, 27 Ocak ve bu ayda 28 çektiği için 3 Martta regl olmam gerekiyordu. Bu hesaplamayı internette yumurtlama dönemi hesaplamasına göre yaptım ama ben bugün adet olmadım ve adet döngüm 35 günü geçiyor sizce bu durum hamile kalmama engel bir durum mu?.

mrb arkadaşlar adet günlerim şu şekilde en son 23 Aralık, 27 Ocak ve bu ayda 28 çektiği için 3 Martta regl olmam gerekiyordu. Bu hesaplamayı internette yumurtlama dönemi hesaplamasına göre yaptım ama ben bugün adet olmadım ve adet döngüm 35 günü geçiyor sizce bu durum hamile kalmama engel bir durum mu?.

benim bu ay tam 1 hafta saptı canım kısacası 37. günde olmadım
gebeliğe engelmi bilmiyorum ama sorun olabilir
doktora görünmende fayda var
mesela bende pko denilen bir rahatsızlık var bu yüzden adetlerim uzuyor benneyaptımki

denizcim regl döngüsünün 21 günden az 35 günden fazla oluşu elbette bir problem olduğunun göstergesidir..en önemlisi yumurtlama sorunu yaşıyor olabilirsin....bence bir an evvel bir dr.a görünmelisin..geçmiş olsun canım...

arkadaşlar ben bir kadın doğuma gittim sadece ultrasonla baktı normal herşey dedi birde smear testi uyguladı. sadece ultrasonla herşeyin normal olduğunu anlaması çok garip geldi ve ben doktora 150 muayene ücreti 70 smear testi olarak para ödedim. böyle durumlarda sadece ultrasonla mı bakarlar.

canım internette gebelikle ilgili siteler var ordaki doktorlarında telefon numaraları var ve baya tanınmış isimler istersen birisini ara anlat birtek ultrasonla anlaşılırmı diye belki sana ankardan birisini tavsiye ederler başka bir doktora gidersin.ama bence sen bir doktora daha danış canım için rahatlasın

arkdaşlar benim adet düzensizliğim yoktu ama son iki aydır bir problem var..
aralık 30
ocakta yok-
şubat 6
sizce düzensiz değil mi ama bu ay nasıl olur bilmiyorum..
yumurtlama günlerini hiç hesaplayamıyorum..
gerçi yumurtlama zamanı felan önemli değil benim için ama ..
stresten de olabilir mi acaba??

21 günden önce 35 günden sonra yumurtlama olmadığını gösterir bildiğim...

kıslarrrr ben tam 45 50 günde regl oluyodum bende pko vardııı artık yumurtlamıyorum heralde dediğim ayda hamiş kaldımmm en son reglimin üzerinden 50 gün geçmiştiki ben henüz 4 haftalık hamiştimmm yani tam 35 gün sonra yumurtlamışımmm durmak yok aralıksız çalışınnn vakitli vakitsiz elbet tutucaktır ben tam 1 sene bekledimm yumurtlama takibi yaptırdık ama olmadı işte en son doğal yolla oldu jhiç üzülmeyin inanın oluyoooo

arkadaşlar ben bir kadın doğuma gittim sadece ultrasonla baktı normal herşey dedi birde smear testi uyguladı. sadece ultrasonla herşeyin normal olduğunu anlaması çok garip geldi ve ben doktora 150 muayene ücreti 70 smear testi olarak para ödedim. böyle durumlarda sadece ultrasonla mı bakarlar.

ultrasonla ve smear testiyle anlaması imkansız gibi geldi bana muhakkak yumurtlama takibi yapılmalı bence..tam teşekküllü bir hastaneye git canım...a.s

Ayrıca ben geçenlerde özel hastanede smear testimi 30 liraya yaptırdım sen 70 lira çok vermişsin doğrusu.............

ya kızlar sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı ama belli oluyordu acaba hamilemiyim

ya kızlar sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı ama belli oluyordu acaba hamilemiyim

topiclerde okuduğumuz kadarıyle yanıltıcı olabiliyor bence biran evvel kan tahlili yaptır canım bizide bilgilendir..hayırlısı olsun ..inşallah hamilesindir..:ecrin_bebek:

arkdaşlar benim adet düzensizliğim yoktu ama son iki aydır bir problem var..
aralık 30
ocakta yok-
şubat 6
sizce düzensiz değil mi ama bu ay nasıl olur bilmiyorum..
yumurtlama günlerini hiç hesaplayamıyorum..
gerçi yumurtlama zamanı felan önemli değil benim için ama ..
stresten de olabilir mi acaba??

banada aynen oldu..düzensizlik yoktu
aralık 24
ocakta yok
şubat 2
ve bu ay daha gelmedi,beklıyorum

arkadaşlar benimde adetlerim son 4 - 5 aydır düzenşizleşti.
5 kasım
16 aralık
18 ocak
şubatta olmadım
5 mart yani bugün 46 gün aradan sonra adet oldum. 8 aydır çocuk olsun diye uğraşıyoruz ama olmuyor bir türlü, sema açıkçası bir umut oldun banada umarım tez zamanda allah biz olmayanlarada nasip eder..

Bence bu durum hamile kalmaya engel değil canım. <benim de adet döngüm çok düzensizdi.35 bazen 40 dü,ama şuan 18 haftalık hamileyim.

aralık 24
ocakta yok
şubat 2

ama maalesef bua y 28 çekiyor diye ben pazar günü olurum derkennn
bu sabah regl olmuşum bu ay da yok maalesef..nys hayırlısı..

Bence bu durum hamile kalmaya engel değil canım. <benim de adet döngüm çok düzensizdi.35 bazen 40 dü,ama şuan 18 haftalık hamileyim.

yaaa öyle mi calimero
benim son 3 aydır çok düzensiz oldu..
önceden olmazdı ama gebeliğe engel olmamasına sevindm
etbrik ederim calimero..
Allah tüm isteyenlere nasip etsin..:Saruboceq:

aralık 24
ocakta yok
şubat 2

ama maalesef bua y 28 çekiyor diye ben pazar günü olurum derkennn
bu sabah regl olmuşum bu ay da yok maalesef..nys hayırlısı..

yaaa öyle mi calimero
benim son 3 aydır çok düzensiz oldu..
önceden olmazdı ama gebeliğe engel olmamasına sevindm
etbrik ederim calimero..
Allah tüm isteyenlere nasip etsin..:Saruboceq:
bu arada sen kaç aydır istiyordun
belirtilerin nelrdi yazarmsıın??

canım ben 5 yıldır evliyim ama son 5 ay korunmadık.Adetimden 35 gün sonra hamile kalmışım. Yani geç yumurtlama olmuş...Himileliğin ilk belirtilerini soruyorsan.adet belirtileriyle aynı.Ama göğüs uçları çok acııyor ilk haftalar .Bel ve kasık ağrılarıda oluyor..Allah isteyn herkese versin inş :CüvCüv:

canım ben 5 yıldır evliyim ama son 5 ay korunmadık.Adetimden 35 gün sonra hamile kalmışım. Yani geç yumurtlama olmuş...Himileliğin ilk belirtilerini soruyorsan.adet belirtileriyle aynı.Ama göğüs uçları çok acııyor ilk haftalar .Bel ve kasık ağrılarıda oluyor..Allah isteyn herkese versin inş :CüvCüv:

hımm anladım canım
yani ortalama 6 ay sonra hamile kalmışsın...
adet belirtileriyle aynıysa yandık..
ayırt etmek çok zor...
ufff..
daha çok çalışmamız gerek çooooooooook:roflol::roflol:

hımm anladım canım
yani ortalama 6 ay sonra hamile kalmışsın...
adet belirtileriyle aynıysa yandık..
ayırt etmek çok zor...
ufff..
daha çok çalışmamız gerek çooooooooook:roflol::roflol:

Evet biras zor ama hissedersin ya hamile oduğunu yerimseniben

Back