• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet döngüsü kısa olanlar ya da sonradan kısalanlar???

Benim de amh değerim sizinle aynıydı en son bakıldığında. Çikolata kist de belki problem yaratıyo olabilir tedavinizi aksatmayın ama soğan kürü çikolata kiste inanılmaz iyi gelen bişey lütfen onu bi araştırın. Ben son tedavimden beri doktor yüzü görmedim açıkçası o hissi çok iyi anlıyorum. Son 1-2 aydır bitkisel bişeyler içiyorum fsh için. Ocakta bi kontrol düşünüyorum. Bakalım ne alemdeyiz :)
Sizi çok iyi anlıyorum yaşadıklarımız çok zor ama biz güçlüyüz artık bebeği unuttum kendi sağlığım bozuldu iki tüp bebek ve bir kürtajdan sonra inşaallah çok tatlı sağlıklı bir bebeğiniz olur

Sizi çok iyi anlıyorum yaşadıklarımız çok zor ama biz güçlüyüz artık bebeği unuttum kendi sağlığım bozuldu iki tüp bebek ve bir kürtajdan sonra inşaallah çok tatlı sağlıklı bir bebeğiniz olur
amin çok teşekkür ederim İnşallah sizin de sağlığınız en kısa zamanda düzelir ve minnoş minnoş bebekleriniz olur :) Bu arada benim de 3 kürtajım var 4 bebeğimi kaybettim bi gebeliğim ikizdi :( Zor yani Allah herkese sabır versin ne diyelim.

amin çok teşekkür ederim İnşallah sizin de sağlığınız en kısa zamanda düzelir ve minnoş minnoş bebekleriniz olur :) Bu arada benim de 3 kürtajım var 4 bebeğimi kaybettim bi gebeliğim ikizdi :KK43: Zor yani Allah herkese sabır versin ne diyelim.
Amin inşaallah herkese güzellikler nasip olsun ben tek bebek için parça kaldığı için iki kere kürtaj oldum bi sorun olunca ardı sıra peşimi aksilikler bırakmadı bebeğim normal yolla olmuştu

Amin inşaallah herkese güzellikler nasip olsun ben tek bebek için parça kaldığı için iki kere kürtaj oldum bi sorun olunca ardı sıra peşimi aksilikler bırakmadı bebeğim normal yolla olmuştu
inşallah yine olur canım umutsuz olma lütfen kendini toparlamaya çalış moral çok önemli biliyosun

Kızlar selam benim adet döngüm yaklaşık 30 yaşıma kadar 28 gündü, sonra 25-26 güne indi, son 3 aydır da 22-23 gün civarında :işsiz: yakında 15 güne bi olucak diye korkuyorum artık :işsiz: Bu ne demek oluyo bu şekilde adet döngüsü kısa olan var mı? Ya da sonradan kısalan var mı? Bu durum normal mi? Bu şekilde sağlıklı yumurta oluşturma ihtimalimiz var mı?
Canım benimde 28 den
, 25/26 lara indi. Yaş 37. Normal bir durum mu bu benim de aynı senin gibi oldu adet döngüm

Canım benimde 28 den
, 25/26 lara indi. Yaş 37. Normal bir durum mu bu benim de aynı senin gibi oldu adet döngüm
Bnm adet dongum 23 24 gunde bı olurum hep duzenlıdır gununu sasmaz doktor fda normal oldunu soylemısdı. 21 ın altı 35 ın ustu olmadı surece normal demısdı

Back