• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet döngüsü 32 ve üzeri olanlar buraya

Zaten 33 gunde bir gördüğümden bizimki geç döllenme sayılmıyor çünkü düzen böyle.adet günümde tesadufrn ogrendim canim 39 haftalikken de dogum yaptim
Anladım canım ama geç döllenme oluyor çünküm 21 22 gibi yumurtluyoruz :( Allah sağlık aıhhat versin yavruna :KK16: benimde 3 gün geçti olmadım henüz

Anladım canım ama geç döllenme oluyor çünküm 21 22 gibi yumurtluyoruz :KK43: Allah sağlık aıhhat versin yavruna :KK16: benimde 3 gün geçti olmadım henüz
hayırlısı osun canım hakkında.normal bir bayan 14.gün yumurtluyor genelde bense 18 yada 19.gün. yani 4 5 günlük bir fark çok da ciddi değil.sonuçta beklediğimiz adet günü 28 değilki o yüzden geç kalmış olmuyoruz.benim doktorum düzenimi bildiği için bebeğin haftasını 5 gün geç yazıyordu zaten birebir uyumlu gidiyordu

hayırlısı osun canım hakkında.normal bir bayan 14.gün yumurtluyor genelde bense 18 yada 19.gün. yani 4 5 günlük bir fark çok da ciddi değil.sonuçta beklediğimiz adet günü 28 değilki o yüzden geç kalmış olmuyoruz.benim doktorum düzenimi bildiği için bebeğin haftasını 5 gün geç yazıyordu zaten birebir uyumlu gidiyordu
Anladım canım hayırlısı Allahtan

Benim evlendiğimden beri hep böyle olamıyorm bi türlü stresten hep gecikiyo bi sorunda yok ama anlamıyorum
Benim hiç gözükmezdi ilk defa bu kadar geciktin ne bileyim stres oldum ya kist filan bir şey mi var korkuyorum vallahi bu devirde her şey hormonlu her şey olur

Kızlar benim adetlerim düzensiz en son 22 şubatta adet oldum yumurtlamayı değerlendirdik ovulosyon testi yardımı ile. Şimdi ben adet olacağım tarihi bilemediğim için ayın kaçında test yapmalıyım sizce ?:KK25:

Benim de son 4 günüm.33.gun adet olurum diye tahmin ediyorum siz ne alemdesiniz

Back