Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım benim ya hoşgeldin Sefa'lar getirdin merak ediyorum dönem uzunluğu 32 gün üstü olanlar gel döllenme mi yaşıyor diye :)Beeeen yine buldum seniii canooo bu ay hamile kalırsam 2.ayda olcak bakalım
Ay canım benim ya hoşgeldin Sefa'lar getirdin merak ediyorum dönem uzunluğu 32 gün üstü olanlar gel döllenme mi yaşıyor diye :)
Benim batta 2 gün geçilmeli ama test mest yapmayacağım bir 6 gün geçsinBende merak ediyorum. 32 günde bir oluyorum bende. Yumurtlama olalı 12 gün falan olduu. Yarın bat. Günüm çok heyecanlıyıım
Ben pazar günü yapcam olmazsam beraber yapalım canımmBenim batta 2 gün geçilmeli ama test mest yapmayacağım bir 6 gün geçsin
Bence hafta içi yapalım canım geç döllenmeyse zaten çıkmaz bizimkiler :) salı yaparız mesela :)Ben pazar günü yapcam olmazsam beraber yapalım canımm
Bence hafta içi yapalım canım geç döllenmeyse zaten çıkmaz bizimkiler :) salı yaparız mesela :)
Eheheh senin salı harici 1 defa yapma hakkın var çünkü ben de dün yapmıştımOlur tamam salı yapalım tabi dayanabilirseem
Tamam o zaman ben pazar yapayım hakkımı kullanayım ziyan olmasınEheheh senin salı harici 1 defa yapma hakkın var çünkü ben de dün yapmıştım
Eheheh sanki adet olacağım ben yaTamam o zaman ben pazar yapayım hakkımı kullanayım ziyan olmasın
Eheheh sanki adet olacağım ben ya
Karnım ağrıyor hafiften çünkü sen nasılsınBanada öyle geliyo
Benim 1 hafadır ağrıyo kasıklarım. Göğüs uçlarım çok acıyo ve akıntım sarı renk bunlar var şimdiliikKarnım ağrıyor hafiften çünkü sen nasılsın
Ama seninkiler hamilelik belirtisi gibi :)Benim 1 hafadır ağrıyo kasıklarım. Göğüs uçlarım çok acıyo ve akıntım sarı renk bunlar var şimdiliik
İkisi benzer oluyomuş. Geçen ayda sarı akıntım çok vardı adet olmuştum ondan belirtilere güvenemiyorumAma seninkiler hamilelik belirtisi gibi :)
Haklısın canım hayırlısı olur umarımİkisi benzer oluyomuş. Geçen ayda sarı akıntım çok vardı adet olmuştum ondan belirtilere güvenemiyorum
Allah bağışlasın canım benim rabbim ikinciyi de nasip eder inşallah :) bebişini adetten kaç gün sonra öğrendin geç döllenme mi olduBen de 32-34 arasinda adet görüyorum.ilk gebeligimi istedikten 1 ay sonra yasadim ama düşük oldu.ikincisi 4 ay sonra oldu yine düşük yasadim.15 ay sonra yeniden gebe kalabildim.cok şükür kucagima aldim 2 yasinda simdi 2.yi planliyoruz.pkos yok hormonal bozukluk yok rahim filmi cekilmisti temiz cikmisti.ilkinde cok ugrasmistik simdi kafam daha rahat ilk kez bu ay denedik ovulasyon testi aldim 18.gün pozitif cikti muhtemelen 32.gun adet olacagim tutmamissa
Zaten 33 gunde bir gördüğümden bizimki geç döllenme sayılmıyor çünkü düzen böyle.adet günümde tesadufrn ogrendim canim 39 haftalikken de dogum yaptimAllah bağışlasın canım benim rabbim ikinciyi de nasip eder inşallah :) bebişini adetten kaç gün sonra öğrendin geç döllenme mi oldu