Adet dönemleri

Gul431

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
671
240
103
36
Merhaba arkadaşlar sizde de oluyormu acaba yıllardır OKB tedavisi gören biriyim adet olmadan 1 hafta önce yoğun sorunlar yasiyorum olmadığı kadar takıntılı ve vesveseli geçiyor adet olduktan iki gün sonra yeni doğmuş gibi hissediyorum sizde de oluyormu bu sorunlar

Benimde oyle oluyordu. Cinnet gecirecegimi dusunuyordum adet olmaya yakin zamanlarda. Adet donemimdeyse sanki o agresif davranan ben degilmisim gibi geciyordu. Benimkisi psikolojik suanda olmuyor. Anksiyetem var tedavi goruyorum. Dogum kontrol hapi kullaniyorsan o yapabilir.

Zaten depresyon ilaçları kullanırsam sorun yok ama şimdi bıraktım için yine başladı bu fusunceler

Doktorla biraktim ve zaten ben 9 yaşında beri ilaçla tedavi oluyirum tam bitti diyoruz 2 yıl sonra tekrardan başlıyor ilaçlar bana çok kilo aldirmazsa inanın hep içerim suan hamilelikde düşünüyorum ondan doktor bitakyirdi

Anladimm. Hamilelik dusunuyorsaniz. O zaman manevi olarak kendinizi tedavi etmeye calismaliniz. Mesela sevdiginiz seylerle mesgul olun. Sevdiginiz kisilerle birlikte biseyler yapin. Bol bol dua edin. Insallah duzelir zamanla.

Anladimm. Hamilelik dusunuyorsaniz. O zaman manevi olarak kendinizi tedavi etmeye calismaliniz. Mesela sevdiginiz seylerle mesgul olun. Sevdiginiz kisilerle birlikte biseyler yapin. Bol bol dua edin. Insallah duzelir zamanla.
Çok teşekkür ederim dua edin banada

ayy olmaz mı tamamen bir baskası oluyorum tüm dünya bana batıyor. doktor bitkisel sakinlestirici hap verdi

Evet oluyor.acaip sinir stres oluyorum eşimin her hareketi batiyo bana mesela o dönem.bence normaldir ya

Evet oluyor.acaip sinir stres oluyorum eşimin her hareketi batiyo bana mesela o dönem.bence normaldir ya
Bende daha çok OKB hastası olduğum için o dönem artıyor dediğiniz gibi herkesin her hareketi batıyor OKB ile birleşince çok kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…