- 18 Ekim 2018
- 671
- 240
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten depresyon ilaçları kullanırsam sorun yok ama şimdi bıraktım için yine başladı bu fusuncelerBenimde oyle oluyordu. Cinnet gecirecegimi dusunuyordum adet olmaya yakin zamanlarda. Adet donemimdeyse sanki o agresif davranan ben degilmisim gibi geciyordu. Benimkisi psikolojik suanda olmuyor. Anksiyetem var tedavi goruyorum. Dogum kontrol hapi kullaniyorsan o yapabilir.
Demekki tedaviniz tamamlanmamış. Doktorunuzla birliktemi biraktiniz ilaclari yoksa kendiniz mi ?Zaten depresyon ilaçları kullanırsam sorun yok ama şimdi bıraktım için yine başladı bu fusunceler
Çok teşekkür ederim dua edin banadaAnladimm. Hamilelik dusunuyorsaniz. O zaman manevi olarak kendinizi tedavi etmeye calismaliniz. Mesela sevdiginiz seylerle mesgul olun. Sevdiginiz kisilerle birlikte biseyler yapin. Bol bol dua edin. Insallah duzelir zamanla.
ayy olmaz mı tamamen bir baskası oluyorum tüm dünya bana batıyor. doktor bitkisel sakinlestirici hap verdiMerhaba arkadaşlar sizde de oluyormu acaba yıllardır OKB tedavisi gören biriyim adet olmadan 1 hafta önce yoğun sorunlar yasiyorum olmadığı kadar takıntılı ve vesveseli geçiyor adet olduktan iki gün sonra yeni doğmuş gibi hissediyorum sizde de oluyormu bu sorunlar
Öyle bir ilaçta mı varmisayy olmaz mı tamamen bir baskası oluyorum tüm dünya bana batıyor. doktor bitkisel sakinlestirici hap verdi
Bende daha çok OKB hastası olduğum için o dönem artıyor dediğiniz gibi herkesin her hareketi batıyor OKB ile birleşince çok kötü oluyorumEvet oluyor.acaip sinir stres oluyorum eşimin her hareketi batiyo bana mesela o dönem.bence normaldir ya