• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet döneminin hızlı geçmesi için önerisi olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar Merhaba,
Benim adetim yaklaşık 7-8 gün sürüyor. Yani bitse bile bazı akıntı durumları oluyor biliyorsunuz. :17:
Ben Aspirin'in kanı sulandırdıgını biliyorum. Bugun ictim bi tane daha kısa sürede bir an önce gelsin de bitsin diye.
Çarşamba gunu adet oldum ve önümüzdeki P.tesi bitmesi gerekiyor. Bunun icin bir yöntem var mı?
Yaptığınız ve ya yapma sakın diyeceğiniz. Daha da uzatan yiyecekler var mı ?

Ne derece doğrudur bilemem ama ağır kaldırmak adeti kesiyor. Adeti keseyim derken fıtık olma durumu da var:)

cok uzun sürüyorsa bunu degistremezsin

ama gelen miktar ne kadar yani bu önemli birsey?

cok uzun sürüyorsa bunu degistremezsin

ama gelen miktar ne kadar yani bu önemli birsey?

İlk 3 gun,normal geliyor öyle aşırı değil,sonraki 4 gun az az canım. Sonrası akıntı zaten. Adetim de bir sorun yok doktora da gittim ama kısaltmak istiyorum o akıntı olmamalı son gunlerde...

Son düzenleme:
İlk 3 gun,normal geliyor öyle aşırı değil,sonraki 4 gun az az canım. Sonrası akıntı zaten. Adetim de bir sorun yok doktora da gittim ama kısaltmak istiyorum o akıntı olmamalı son gunlerde...

aman öyle olsun,cok yogun miktarda ve süre bakimdan uzunsa

cikolata kisti,troidle ilgili hastaliklarin belirtisi oluyorda o yüzden sordum..

o

aman öyle olsun,cok yogun miktarda ve süre bakimdan uzunsa

cikolata kisti,troidle ilgili hastaliklarin belirtisi oluyorda o yüzden sordum..

o

Yok yok,doktora daha yeni gittim cok sukur bir rahatsızlıgım yok :nazar:
Sadece özel bir durumdan dolayı adetimi 1 gun falan kısaltmaya calısıyorum...:44:

Benimki 2-3 gün sürüyo, ben de uzasın istiyorum.Sanki içim tam temizlenmiyomuş gibi geliyo bana.

bilimsel bişey değil ama birkaç arkadaşımdan regl olduklarında yoğurt yemediklerini kanamayı durdurduğunu duymuştum.
bir deneyin bakalım,,belki işe yarar

özel durumdan dolayı derken tek seferlik mi böyle yapmayı düşünüyorsunuz? ben onu anlayamadım...
birde adetle şaka olmaz canım öenmli bişey bu..allah muhafaza bi sıkıntı çıkabilir...özellikle ilaç gibi durumlara girmeyin hormon dengenizi alt üst edebilirsiniz...

sabah akşam ılık duş al ve gusul abdesti al.yada bunu en azından günde bir kere yap.bazılarında işe yarıyor belki sende de yarar

Nasıl kesilir bir bilgim yok, ama bir rahatsızlığımdan dolayı yaklaşık 2 senedir kan sulandırıcı kullanıyorum.
Adet süresine hiç bir etkisi yok buna eminim :9:

Aspirin adet süresini değiştirmez ki
Sadece kanamanı artırır
Adet süren de bir anormallikyok
Bence bosuna vücudunun düzenini bozma
Benimde 7 gun surerdi dogum evlenme derken 5 güne indi
Vücudun demekkii içindeki pis kanı diyim anca 7 günde atıyor
Gayet saglikli bir durum uzme kendini

bende de böyle bi sorun var aynı seninki gibi oluyo adetim 1 hafta sürüyo..ve sonunda kist çıktı.

Kızlar Merhaba,
Benim adetim yaklaşık 7-8 gün sürüyor. Yani bitse bile bazı akıntı durumları oluyor biliyorsunuz. :17:
Ben Aspirin'in kanı sulandırdıgını biliyorum. Bugun ictim bi tane daha kısa sürede bir an önce gelsin de bitsin diye.
Çarşamba gunu adet oldum ve önümüzdeki P.tesi bitmesi gerekiyor. Bunun icin bir yöntem var mı?
Yaptığınız ve ya yapma sakın diyeceğiniz. Daha da uzatan yiyecekler var mı ?

Arkadaşım, öncelikle yanlış bir yöntem uyguluyorsunuz bana göre.
Aspirin evet kanı sulandırıyor ama, adet günü buna bağlı olarak azalmaz ki.
Siz sadece kanın daha çok gelmesini sağlarsınız hepsi bu.
Her kadının farklı anatomileri olduğu gibi, farklı adet günleri ve süreleri vardır.
Sizin bunu kabullenmeniz gerek bence, eğer düzensizliğiniz yoksa pek fazla takılmayın derim.

bi arkadaşımın duş aldıktan sonra gelmiyodu bida sende sürekli duş al:28:

Back