Adet dönemine yakın Ovulasyon testi

palsokak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
11
2
1
32
Adet günüme 3 gün var ve ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı. Sebebini bilen var mı ? Bu ay ovulasyon takibi ile yumurtlama tarihlerimi bulup değerlendirdim.

Eklentiler

• 1000067485.webp
    92,2 KB · Görüntüleme: 62
Adet günüme 3 gün var ve ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı. Sebebini bilen var mı ? Bu ay ovulasyon takibi ile yumurtlama tarihlerimi bulup değerlendirdim.
Kendim yaşamadım ama okuduğum kadarıyla gebelik durumunda ovulasyon testide pozitif görünüyormuş bi gebelik testi yapın isterseniz

Kendim yaşamadım ama okuduğum kadarıyla gebelik durumunda ovulasyon testide pozitif görünüyormuş bi gebelik testi yapın isterseniz
Adetime 1 gün kaldı alttaki testi dün üstteki testi bugün yaptım sizce hamilelik var mı kaç aydır uğraşıyorum hamilelik için inşallah güzel sonuçlar alırım

Eklentiler

• 1000108417.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 40
Adetime 1 gün kaldı alttaki testi dün üstteki testi bugün yaptım sizce hamilelik var mı kaç aydır uğraşıyorum hamilelik için inşallah güzel sonuçlar alırım
Daha önce takip için bile ovülasyon testi yapmadım sadece daha önce böyle bişey yaşamış olanlara denk geldim o yüzden gecikmeyi bekleyip gebelik testi yapman kesin sonucu verir

Adetime 5 gün var , düzensiz oluyorum genelde. Bugün ilk defa Ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız

Eklentiler

• D39E24B1-A45A-4584-811A-CFCF8A97B24B.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…