Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet dönemine yakın lazer seansının bir zararı var mı?
ben bazı nedenlerden dolayı lazer seanslarımın arasını açtım.. ve cuma günü 2.seansa gidiyorum ama adet dönemime çok yakın ben ayın 28den tedavıye gıdıcem adetım 31 1 i gibi olacak. bir sakıncası varmı kızlar yardım
canım ben estetisyenim herhangi zararı olmaz sadece hassasiyetin adet dönemine yakın biraz fazla olur ağrı eşiğin düşebilir onun dışında herhangi bir problem yaşamazssın zararı yok gönül rahatlıyla git
canım ben estetisyenim herhangi zararı olmaz sadece hassasiyetin adet dönemine yakın biraz fazla olur ağrı eşiğin düşebilir onun dışında herhangi bir problem yaşamazssın zararı yok gönül rahatlıyla git
içimi rahatlattın çok tesekkur ederim. ben koltukaltı ve bikini yaptırıyorum korkum zaten bikiniden.şimdiden gögüslerım acıo zaten hassaslastı vücudummm artık yapcaak bieşye yok katlanıcazz
ben bazı nedenlerden dolayı lazer seanslarımın arasını açtım.. ve cuma günü 2.seansa gidiyorum ama adet dönemime çok yakın ben ayın 28den tedavıye gıdıcem adetım 31 1 i gibi olacak. bir sakıncası varmı kızlar yardım