merhaba benım şuan adet dönemımmm ve ben adet dönemini çok çok az mıktarda kan ve koyu kahve lekelerle bırıdım şimdide yumurtlamadan sonra bı sıvı gelir ya renksiz uzayan cinsten parlak onun sankı bı ton koyu renkli bi sıvı gelioo acaba nedir? yaşayan bilen anlayan yazın banaa kızlarrrr:)))
kimsenın başına gelmedimi yaa bi benım başımamı geldii:)) şimdi eğer ben adet olursam adet gunumu hangi gun olarak baz alacam ilk kanı gördüğüm gun mu yoksa bol kanı göreceğim gun mu ..????????? sanırım tıbbi destek almam lazım...:)
kimsenın başına gelmedimi yaa bi benım başımamı geldii:)) şimdi eğer ben adet olursam adet gunumu hangi gun olarak baz alacam ilk kanı gördüğüm gun mu yoksa bol kanı göreceğim gun mu ..????????? sanırım tıbbi destek almam lazım...:)
canım bu ayki adet dönemim senikisi gibi geçti kist tedavisi görüyordum kist yüzündendir diye düşündüm kistim geçmiş çok şükür ama bıtanecık yumurtam varmış bu akıntıyı yumurta çatlaması sırasında yaşıyormuşsun 3 gündür anlattığın şekildeyim ek olarak sol tarafımda kasıklarımda ara ara vuran ağrı var.ama yinede bi doktora görünmen gerek.aferdersin akıntında koku varsa tehlikelidir koku yoksa tehlike yok demektir bildiklerim bunlar.
adet olmam gerekirken koyu sarıı akıntı bazen açık kırımızı kan peşine koyu kahveler bi renk cümbüşündeyim ama gel gelelim pedi taktıgımda hiç bi leke yok ufacık leke var başkada bişe yok altta arkadaşın dediği gibi belkide kistten olbilir
bu hafta doktora gidip geldikten sonra yazamm nedenini:)