Sivilceli Ciltler Adet dönemimde bile sivilcem çıkmadı.Belki sizinde işinize yarar.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben de denicem
benim de çenemde çok çıkıyor sivilce adet dönemimde hatta izleri falan da kaldı
çok kötü yani :KK43:
inş işe yarar..

ya kızlar ben ilk sayfalarda limon ve pudra karışımını denedim az önce şu anda yüzüm kıpkırmızı mafoldumben ve yanıyo napcam ben ya senağlama

kızlar benimde cildim kuru ama ara ara sivilceler çıkıo ve kaşınıo.

pudra ve limon karışımı kuru ciltlerde kullanılır mı?

kızlar limon cildin hassaslaşmasına neden olmuor mu peki? limon pudra karısımını deneyen arkadaslar cevap yazarsa sevinirim:KK3:

bebek pudrası zaten sivilce için çoğu kremden iyi bir çözüm limon suyuyla beraber bende deniyim hemen

biraz önce pudrayla limon suyunu bende denedim.2-3 damla limon suyu cok yetersiz geldi pudrayla birlesince cok az oldu bende 1 cay kasıgından fazla limon suyu sıktım koydum pudrayla krem haline getirdim.yüzmü yıkadıktan sonra sürdüm.aradan 1 dk gecmeden yüzüm acayip yanmaya basladı korktum hemen geri yıkadım delikafadulden

yaa ama benim yüzüm kaşınıyo normal mi ki bu limonun etkisi mi acabaa eyvahedigeldismile

Bugün 4.kürümü kullanıcm yüzümü cok gerginLeştirio kasıntı fln oluo we suan icin bi yan etkisi yok umarım siviLce Lekelerinide geçirir :/

hadi bakalım hayırlısı bende şimdi yüzüme uyguladım,,doğru bir kaç damla limon suyu krem kıvamı için yeterli gelmediği için limonunu fazla sıktım..limon cildi mikroplardan arındırıp dezenfekte ediyor zaten sakıncası yok...bazı aksamlar ben sedece limon suyu sürüp bekletiyorum ilk 10 dakika yakıyor limon ama sonrasında geçiyor,,,rahatsızlık veriyor ama dayanmalıyımmmm....bebek pudrasının sivilceleri kuruttuğunu biliyorum ama bu maskeyi ilk kez uyguluyorum limonlu olarak innnnnşalllah işe yarar bıktım bu sivilcelerden ya..gelişmeleri yazarım

şuan yüzümde var ilk beş dk çok yanıor ama sonra yanması hafifliyor.3. yapışım bu umarımm işe yarar

pudra gözenekleri tıkar kesinlikle.gülsuyundan kaynaklı bir şeydir o bence. biz gülsuyunu buz kalıplarına doldurup donduruyoz her sabah siliyoruz o buzlarla yüzümüzü çok canlı ve pırıl pırıl yapıyor

X