• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet dönemimde aşırı ağrı çekiyorum :( ne yapıcam

tombikella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
132
0
26
İstanbul
ya ben adet olmadan 1 hafta önce davul gibi şişiyorum karnım ağrımaya başlıyo. adet oluyorum felaket ağrılar ama hastaneye kaldırıyolar yani beni.ve ağrı kesici içiyorum o da adetimi sonlandırıyo.3 gün adet oluyorum o yüzden.ve o 3 günde aşırı kan kaybediyorum. ağrı kesici içtiğimde adet bitiyo diye içmek te istemiyorum ama napıcam bilmiyorum.doktora da gittim rahim darlığından ağrın vardır dedi sadece. bu ağrıları azcık azaltacak bir yol yok mudur ??

a-ekteki resme bak 1, 55, 6, 48, 11, 12, 13, 120, 49 noktalarından kanlı hacamat 125, 126 noktalarından kuru hacamat yaptır.
b- Sonra aşağıdaki formullu uygula (4 ay boyunca)

Çörekotunu iyice bi öğüt tereyağı ve bal ile macun yap sabah aç karnına akşam yatarken bir çay kaşığı olmak üzere günde iki kere ye.

Burada önemli olan çörek otu günde 1 tatlı kaşığından fazla yenildimi zararlı oluyor. sabah 1 akşam 1 çay kaşığı olarak hesab et ve terkibi haftalık yap yani 2 x 7 =14 çay (ortalama 10 yeterlidir )kaşığı öğütülmüş çörek otu kullanıcaksın.

Aynı hesabı bal için uygula (eğer kestane balı kullanırsan onu miktarını iyi ayarla biliyosunki 1 yemek kaşığından fazla kestane(deli) balı bayıltıyo)

Kalitelide bir tereyağı kullan.

istersen önce bitki tedavisi dene cünkü aşırı kan kaybettiği söylüyorsun

Kan rengi hakkında bilgi verebilecen mi ?

ya ben adet olmadan 1 hafta önce davul gibi şişiyorum karnım ağrımaya başlıyo. adet oluyorum felaket ağrılar ama hastaneye kaldırıyolar yani beni.ve ağrı kesici içiyorum o da adetimi sonlandırıyo.3 gün adet oluyorum o yüzden.ve o 3 günde aşırı kan kaybediyorum. ağrı kesici içtiğimde adet bitiyo diye içmek te istemiyorum ama napıcam bilmiyorum.doktora da gittim rahim darlığından ağrın vardır dedi sadece. bu ağrıları azcık azaltacak bir yol yok mudur ??

adet öncesi şişkinlik olması normal bir durum ama çok ağrılı olması problem.. doktorun neden usg çekmedi onu da anlamadım.. bence başka bir doktora gidip bi ultrasound çektir..kistik bir oluşum olabilir..

bunun için doğum kontrol hapı kullandın mı canım?bir de başka birşey araştırıken karşıma çıktı civan perçemi otunun adet sancılarını azaltıyormuş onu da bir dene istersen

merhaba, o ağrıyı yıllardır ben ve kardeşimde çekiyorduk. öyleki okul döneminde 2 gün okula iş döneminde işe gidemezdim. amway in bir ürününü tavsiye etti 4 ay önce bir arkadaşım. organik,güvenilir geldi ve kullandım.sonuç aldım, artık böyle bir problem yaşamıyorum 3 aydır. tavsiye ederim canım.

öncelikle doğru düzgün şikayetini dinleyip gerekli testleri ve tedavi yöntemini uygulayacak bir doktora git bence.
eğer doktor herhangi anormal bir durum görmezse bitkisel yöntemleri kullanmanı tavsiye ederim civan perçemi mesela çok faydalıdır bu otu kaynatıp buhar banyosu falan yapman vajina bölgesine eğer fizyolojik bir problem yoksa iyi gelecektir ama önce etraflıca bir araştırılmalı diye düşünüyorum şakaya gelmez bu durumlar

Son düzenleme:
Back