• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet dönemi dışında gelen kan?

mini_minik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
377
0
0
İzmir
Kızlar 1 aylık evliyim. Yaklaşık bir haftadır korunmuyoruz eşimle. 1-2 gündür tuvalete girdiğimde ya da banyoda akıntıyla birlikte kan geliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Doktora gideceğim ama fırsatım yok haftaya ancak gidebilirim. Var mı böyle bir durum başına gelen?

Kızlar 1 aylık evliyim. Yaklaşık bir haftadır korunmuyoruz eşimle. 1-2 gündür tuvalete girdiğimde ya da banyoda akıntıyla birlikte kan geliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Doktora gideceğim ama fırsatım yok haftaya ancak gidebilirim. Var mı böyle bir durum başına gelen?

neden haftayı bekliyosun arkadaşım tahriş falan olmuş olabilirsin dr a gidene kadar ilişki olayından biraz uzaklaş en azından daha 1 haftadır korunmuyormuşsun hamilelik çok uzak bana göre :/

1 aylık evlisiniz korunmuyorsunuz ama korunun lütfen :(
Çocuk için acele etmeyin en az 1 yıl bekleyin...

Kanamaya gelince her ilişkiden sonra oluyorsa tahriş oluyordur.
Bir süre ara verin...

hastalanmanıza kaç gün var? gelen kan kırmızı veya pembe mi? hamile kalmış ve bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi ?

Korunmak istemiyorum 1 yıl beklemeyi düşünmüştüm aslında ama ben de eşim de çok istiyoruz çocuğu.
Çünkü ikimiz de maddi manevi hazırız diye düşünüyoruz..
Bu hafta misafirlerim olduğu için gidemedim. Artık haftaya kalsın diye dusundum cunku ilcedeyim ile gitmem gerekiyor..
Her ilişkiden sonra değil..1-2 gündür geliyor. Zaten yanma oluyordu günlerdir çok kasıyorum kendimi. 1-2 gündür artık serbest bıraktım kendimi rahatlatmaya calıstım..
Yerleşmede kan geliyor mu birkaç yerde okudum ama doktora gitmeden de fikirlerinizi almak istedim.

Back