Adet dönemi ağrı kesici

canım adaçayı için diyorlar adetliyken hem çabuk söktürür, hem rahatlatır ve adeti düzene sokar diye. onu da denicem bu ay bakalım işe yarar.

Gerçekten acısı hic bi şeye benzemiyo dun alamadım ağrı kesici nasıl kivrandim anlatmama gerek yok çünkü hepimiz bundan muzdaribim. Ben sıcak su torbasiyla dahada agrio gibi hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben işte abartıyorum agrı kesici olayını, rahatlıcaz diye Allah korusun bi zararı olmasında
Adaçayını denemek lazım bi bakalım

Bende senin gibi ilk günler ağrı kesici alıyordum ama kestiğini duydum. Ama iş işten geçti artık 6 ayda 8 ayda bir adet oluyorum pko teşhisi koyuldu 6-7 sene önce. Yıkanmanin pekde zarari olacagino sanmıyorum ben hep yikandiktan sonra adet olurdum. Kilo Sorunun varsa da dikkat et kilona.

50 kiloyum bi zararı olur mu :s

50 kiloyum bi zararı olur mu :s

Burdan oldukça zayıf gözüküyorsun Şaka bi yana boyuna bağlı tabi ama ben kilo derken obez olmayi kastettim. Senin durumunda erkenden doktora görünmende hormon tahlili yapilmasinda fayda var... pko öncelikle kilolularda olabiliyor ama kuzenim çok zayıf olduğu halde ondada ayni şey vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…