Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duşsuz olur mu hiç bol bol alın ılık suyla daha da rahatlayacaktır ☺️
Mustafa Kemal'in askeri.
Ağrı kesici kullanınca kaslarda kasılma azaldıgı için, o içindeki pıhtıları kanla birlikte tam atılmıyor diye biliyorum. Ama agrı kesici alınmadan da geçmiyor ki ya. Ben çok kullanıyorum sanırım. Adetin 1. ve 2. gunu gunde nerdeyse 6 saat araya 3 kere ilaç alıyorum. Biliyorum zararlı ama ölecek gibi kıvranıyorum yerlerde Sıcak su torbası biraz iyi geliyor ama dayanamıyorum yine de. Ayrıca Yıkanmanın nasıl bir zararı olabilir ki ? Ben ılık suyla duş alınca daha rahat geçiriyorum aksine. Ha ama şunu da diyorlar adetliyken duş alırken özel bölgeye çok sabun duş jeli yada su tutmayın diye.
Bunun bi çözümü yok mu ya agrı kesici almadan geçirmenin kızlar? Bu almamaya çalışıcam çok kullandıgımı farkettim çünkü
Gerçekten acısı hic bi şeye benzemiyo dun alamadım ağrı kesici nasıl kivrandim anlatmama gerek yok çünkü hepimiz bundan muzdaribim. Ben sıcak su torbasiyla dahada agrio gibi hissediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben işte abartıyorum agrı kesici olayını, rahatlıcaz diye Allah korusun bi zararı olmasında
Adaçayını denemek lazım bi bakalım
Bi arkadaşta bana ıhlamur dedi demekle olmuyo bide ise yarasa :)
ıhlamuru hiç duymamıştım
Ya işte ilaç haricinde ne olursa kârdır
Arkadaşlar konuyu nereye acacgimi bilemedim ama acil yardiminiza ihtiyacım var. Ben adetin ilk günü mutlaka ağrı kesici alırım çok agrim olduğu için birde iki günde bir yikaniyorim normalde adetin 5 gün sürerken bir kaç aydır 5. Gün bitip iki gün falan damla damla gelmeye başladı. Size sorum ağrı kesici adeti uzatıyor mu birde SK SK yikanmamak mi gerekir annem çok yikandigim için uzadığını söylüyor ama ağrı kesiciden de şüpheleniyorum. Yardımlarını bekliyorum :)
Bende senin gibi ilk günler ağrı kesici alıyordum ama kestiğini duydum. Ama iş işten geçti artık 6 ayda 8 ayda bir adet oluyorum pko teşhisi koyuldu 6-7 sene önce. Yıkanmanin pekde zarari olacagino sanmıyorum ben hep yikandiktan sonra adet olurdum. Kilo Sorunun varsa da dikkat et kilona.
50 kiloyum bi zararı olur mu :s