- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
-
- Konu Sahibi Ask sana benzer
Yogun olmadı zaten kahverengi geldi bir hafta kadar sürdü iki hafta sonra adet oldumBenim konuma ne diyorsunuz kızlarr
gercekten.miKimyasal gebelik olmus olabilir canm
Benim 4 gün var regle bugün idrar tes yaptım negatifti. Ama şu ultra erken gebelik teatiyle yaptım anlamadım yaKanamm olmadi canm benim adetim gecikti sonuc negatif ti hastalanmadm testi tekrarladm
Canm bir onceki gebeligim kimyasal yasamistim adat gectici 1 hafta snra kanmamm basaldi ve bebegm dusmustugercekten.mi
Bu kimyasal gebelik mide bulantısı faln yapıyor mu ?Kimyasal gebelik olmus olabilir canm
Idarda birak benm kanda cokmamstiBenim 4 gün var regle bugün idrar tes yaptım negatifti. Ama şu ultra erken gebelik teatiyle yaptım anlamadım ya
Yapar gebelik berlirtileri yasiyrsn fakat bebek olabilecek kdar speerm ve yumurta olmadi icin kimyasl olyyr yani saglksz gblikBu kimyasal gebelik mide bulantısı faln yapıyor mu ?
Sadece mide bulantısı ara sıra bas dönmesi canım baska bir belirti yokYapar gebelik berlirtileri yasiyrsn fakat bebek olabilecek kdar speerm ve yumurta olmadi icin kimyasl olyyr yani saglksz gblik
Ne kadar sonra öğrendin peki canım ??Idarda birak benm kanda cokmamsti
Bir daha olursa giderim artıkCanm o zaman sen bi kadim dgumcuya gt icin rahat etsin
10 gun snraNe kadar sonra öğrendin peki canım ??