- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
-
- Konu Sahibi Ask sana benzer
Canm ben adetim iki gun geccikti kan verdim negatif ti 10 gun gecicikti 169 cikti bekle eger hastalanmazsan dokotra gt tekrarlaelifffff sen kacinci haftanda ogrendn bebişni.... betaya baktırdın mı bide ben bugün test yaptırdım 5,3 çıktı gebelik yok dedi ama daha 5Nci haftam yani adet haftam gelmedi haftaya p tesi adet döngüm erken gitmişim dimi bazen adetten 5 gün sonra bile olabiliyor gebelik bell olma durumu dedi doktor
Ben bir gelişme yok persembe günü adet oldum çok umutlanmıştm yerleşmedir diyeBenmde adetime 5 gün var. 21ünde kanamam oldu yoğun şimdi ise sızıntı şeklinde devam ediyor yerleşme kanaması olup olmadıgından şüphem var(( A Ask sana benzer sende bi gelişme oldu mu peki
Canım hayırlı olsun bebeğin. Peki kanaman yoğun muydu yani pet doldurcak kadar ? Bide ovulasyondan ne kadar sonra oldu ?Canm ben adetim iki gun geccikti kan verdim negatif ti 10 gun gecicikti 169 cikti bekle eger hastalanmazsan dokotra gt tekrarla
Bak iste bunu öğrendiğim süper oldu saol tatlımmm:))))Canm ben adetim iki gun geccikti kan verdim negatif ti 10 gun gecicikti 169 cikti bekle eger hastalanmazsan dokotra gt tekrarla
Kanamm olmadi canm benim adetim gecikti sonuc negatif ti hastalanmadm testi tekrarladmCanım hayırlı olsun bebeğin. Peki kanaman yoğun muydu yani pet doldurcak kadar ? Bide ovulasyondan ne kadar sonra oldu ?
Benim konuma ne diyorsunuz kızlarrKanamm olmadi canm benim adetim gecikti sonuc negatif ti hastalanmadm testi tekrarladm