• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet dengesizliği :(

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
şu an 19 yaşındayım ve bekarım. 12 yaşında ilk adetimi oldum bi kaç aydan sonra belli bir düzene girdi. ama geçen temmuz ayından beri eskisi gibi değil .s tam 21. günde adet olurdum ama artık 1 2 gün geç oluyo bunu pek önemsemiyorum. adet günüm 6yı 7 yii bile bulurdu ama artık 5 zar zor oluyo. aslında 4 günde 4üncü gün çok çok az oluyo. bu yıl üniye başladım yazın tercih stresi o bu stresi sonra üni başlayınca hava farkllılığı dedim ama bu adetim niye bu kadar az sürüyo hala :S

doktora gitmek istiyorum ama fazla çekingen utangaç biriyim bu konularda :S şimdi gitsem beni nasıl muayene etcek ne kadar açmam gerekir?

birde böyle adet günü sonradan azalan ama sorun olmayanlar varmı?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..

şu an 19 yaşındayım ve bekarım. 12 yaşında ilk adetimi oldum bi kaç aydan sonra belli bir düzene girdi. ama geçen temmuz ayından beri eskisi gibi değil .s tam 21. günde adet olurdum ama artık 1 2 gün geç oluyo bunu pek önemsemiyorum. adet günüm 6yı 7 yii bile bulurdu ama artık 5 zar zor oluyo. aslında 4 günde 4üncü gün çok çok az oluyo. bu yıl üniye başladım yazın tercih stresi o bu stresi sonra üni başlayınca hava farkllılığı dedim ama bu adetim niye bu kadar az sürüyo hala :S

doktora gitmek istiyorum ama fazla çekingen utangaç biriyim bu konularda :S şimdi gitsem beni nasıl muayene etcek ne kadar açmam gerekir?

birde böyle adet günü sonradan azalan ama sorun olmayanlar varmı?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..

Canım korkmana gerek yok en kısa zamnda bir dr.git..sen bekar olduğun için seni alttan muayene etmezler karnından bakarlar emin ol..ama mutlaka git kistin falan olabilir ihmat etme....Evli olmayan bayanları alttan muayene etmiyorlar....

Benim adetim küçükken hep dengesizdi. Annem falan da sormadı ki kızım adetin düzenli mi bilmem ne. Düzensiz düzensiz büyüdüm. 20'lere gelince düzenli olmaya başladım. Ama artık hormonlarım küçükken ne haldeyse sinir sinir yerlerimde tüylenme var. Polikistik over var falan. Başka sorunlarım da var. Yani bana kalırsa ufak bir şey de olsa ihmal etmemeli kadın hastalıklarını. Bu arada bakireysen vajinal muayene yapmazlar zaten, hormonlarına bakmak için kan alırlar bir de röntgen çekerler sanırım.

Canım korkmana gerek yok en kısa zamnda bir dr.git..sen bekar olduğun için seni alttan muayene etmezler karnından bakarlar emin ol..ama mutlaka git kistin falan olabilir ihmat etme....Evli olmayan bayanları alttan muayene etmiyorlar....

alt tarafı açtırma psikolojisiyle korktum gitmedim birazda ama iyi bekar olduğuma sevinmem için sebep buldum :)

alt tarafı açtırma psikolojisiyle korktum gitmedim birazda ama iyi bekar olduğuma sevinmem için sebep buldum :)

Korkunu yendiğine göre dr.gitmeyi sakın ihmal etme :))

Back