Yani yükselme olabilir miHayır değildir
Tabii ki, adet günü bile negatif görüp 1 hafta sonra pozitifi alan varYani yükselme olabilir mi
Merhaba bence kesin sonuç alabilmeniz için adet gününü beklemeniz gerekir en doğru sonuç o zaman olucaktır sabır işi biraz ama mecburuz ben de sabredemeyip evde test yapıyorum sürekli en son bugün yaptım ve adetime 6 gün var daha hayali çizgi görüyorum atsam siz de bakar mısınızKızlar adetime 5 gün var bugun kan verdim 1.20 çıktı yükselme gibi bir şey olabilir mi böyle bir durum başına gelen var mı çünkü ben çok inanıyorum olduğuna yumurtlama günüm bittikten sonra bile yoğun derecede akıntım kasık ağrılarım ve batmalar sabahları mide bulantım oluyor çok hafif acaba psikolojik mi inşallah vardır
Merhaba bence kesin sonuç alabilmeniz için adet gününü beklemeniz gerekir en doğru sonuç o zaman olucaktır sabır işi biraz ama mecburuz ben de sabredemeyip evde test yapıyorum sürekli en son bugün yaptım ve adetime 6 gün var daha hayali çizgi görüyorum atsam siz de bakar mısınız
Hayırlısıyla gönlünüzce olur inşallahEvet beklemeknen iyisi rabbim gönlünüze göre versin inşlah bende yaptım bugun erken gebelik testi hali bir çizgi var
Ben göremedim ama benim birinci çocuğum da da adetten 2 gün önce çok çok silik bir testle öğrenmiştimBenim yaptığım test de böyle çok aşırı silik görüyor gibiyim siz de bakar mısınız
Teşekkür ederim yorumunuz için biraz daha sabretmem gerekecek o zamanBen göremedim ama benim birinci çocuğum da da adetten 2 gün önce çok çok silik bir testle öğrenmiştim