Adet bozuklugu

Musedatafa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
84
3
11
28
4 aylık evliyim günüm hiç bozulmazdı tabi evlenmeden önce evlendim adet te ani düşüşler yaşadım sebebi nedir acaba

Siz de her seyi kafaniza takarsaniz oooo. Ilk evlilikte adet gecikmesi olabilir. Bi doktora gidin. Yillarca cocugu olmayanlar var. Dert etmek icin 4 ay cok kisa bir süre degil mi Allah aşkına?

4 aylık evliyim günüm hiç bozulmazdı tabi evlenmeden önce evlendim adet te ani düşüşler yaşadım sebebi nedir acaba

Cinsek olarak aktif olmaya başladıktan sonra rutin jinekolojik muayeneye başlamanız gerekiyor. Smear testi gibi bit takım testleri 6 aylık ya da yıllık yaptırmanız gerekiyor. Bu tip sorularınıza doktor çok daha sağlıklı cevaplar verecektir. Sağlığınızı ihmal etmeyin ve bir doktora görünün.

tipik bir esra ceyhan havasıyla " musedatafa hanım iyi misiniz ?" demek geldi içimden.Diğer konunuzda bahsedilmiş nedenleri.

Son düzenleme:
Stres den gecikir ne kadar dusunursen o kadar gecikiyor. Cok skinti yaptiysan hormon testi yaptir onda bisi olsa cikar. Benim prolaktin hormonum yuksek cikmisti adet im cok gecikiyodu. Doktor o hormonun dusmesi icin ilac verdi sonra duzene girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…