• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bozuklugu

Musedatafa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
84
3
11
28
4 aylık evliyim günüm hiç bozulmazdı tabi evlenmeden önce evlendim adet te ani düşüşler yaşadım sebebi nedir acaba :(

Siz de her seyi kafaniza takarsaniz oooo. Ilk evlilikte adet gecikmesi olabilir. Bi doktora gidin. Yillarca cocugu olmayanlar var. Dert etmek icin 4 ay cok kisa bir süre degil mi Allah aşkına?

4 aylık evliyim günüm hiç bozulmazdı tabi evlenmeden önce evlendim adet te ani düşüşler yaşadım sebebi nedir acaba :KK43:

Cinsek olarak aktif olmaya başladıktan sonra rutin jinekolojik muayeneye başlamanız gerekiyor. Smear testi gibi bit takım testleri 6 aylık ya da yıllık yaptırmanız gerekiyor. Bu tip sorularınıza doktor çok daha sağlıklı cevaplar verecektir. Sağlığınızı ihmal etmeyin ve bir doktora görünün.

tipik bir esra ceyhan havasıyla " musedatafa hanım iyi misiniz ?" demek geldi içimden.Diğer konunuzda bahsedilmiş nedenleri.

Son düzenleme:
4 aylık evliyim günüm hiç bozulmazdı tabi evlenmeden önce evlendim adet te ani düşüşler yaşadım sebebi nedir acaba :KK43:
Stres den gecikir ne kadar dusunursen o kadar gecikiyor. Cok skinti yaptiysan hormon testi yaptir onda bisi olsa cikar. Benim prolaktin hormonum yuksek cikmisti adet im cok gecikiyodu. Doktor o hormonun dusmesi icin ilac verdi sonra duzene girdi

Back