Nasılsa olmaz diye bir şey yok, olasılık hiçbir zaman 0 değil ki. İhtimal var ama düşük
Sat 2 Ocak adetimin son günü 7 ocaktı dün yani 8 ocakta nasılsa olmaz diye korunmadık ama burada okuduğum kadarıyla adet bittikten hemen sonra hamile kalan çok kadın varmış adet bitiminden hemen sonra hamile kalanlar merak ettiğim şu tek ilişkiniz adet bitiminden sonraki tek günde olan ilişki miydi yoksa devamında oldu mu ? Benim muhtemelen tek olacak çünkü iki bebeğim var eşim istemiyor ama ben çok istiyorum yorumlarınızı bekliyorum var mı benim bu ay ihtimalim ?
yumurtlama günleri ni bilirsen aslında tahmin etmen kolay olur mesela ben takip ediyorum adetimin 10. günü yumurtlama günüm varsayalım sizinde 10.gün ise spermler 3 gün canlı kalabiliyor hamile kalablirsin eğer bir sorun yoksa .daha ileri tarih ise yumurtlama dönemi biraz düşük ihtimalBen olmasını istiyorum aslında eşimi nasılsa olmaz diye ikna ettim bir umut bekliyorum o düşük ihtimal denk gelse keşke bana
Ama eşiniz istemiyorsa o çocuğa yazık olmaz mı? Biraz da o doğmamış çocuğu düşününBen olmasını istiyorum aslında eşimi nasılsa olmaz diye ikna ettim bir umut bekliyorum o düşük ihtimal denk gelse keşke bana :)
Yani şöyle eşim olsa git aldır demez ama diğer bebeklerimiz küçük olduğu için zorlanırız diye şu an istemiyor ben de 30 olmadan 3 ekmek istiyorum Allah nasip ederse 28 yaşındayım öyle işte :)Ama eşiniz istemiyorsa o çocuğa yazık olmaz mı? Biraz da o doğmamış çocuğu düşünün
O düşük bir ihtimali çok istiyorum gerçekten ablanızın başına gelen benim de başıma gelir inşallahAblamın adet biriminden hemen sonra tek seferde oldu. Nasipte varsa sizinde olur ama düşük bir ihtimal.
Benimde adetime 1 gün kala tek seferle olmuştu
Hayırlı olanı isteyinO düşük bir ihtimali çok istiyorum gerçekten ablanızın başına gelen benim de başıma gelir inşallah
Her zaman diyorum hayırlısıysa Allahım bu isteğimi geri çevirmesinnHayırlı olanı isteyinRabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin
Peki tam ilişki olmasa bile bu ihtimal var mı sizceNasılsa olmaz diye bir şey yok, olasılık hiçbir zaman 0 değil ki. İhtimal var ama düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?