Adet bittikten kac gün sonra hemen Hamile kalinir???

Brake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
387
12
68
Slm arkadaslar
adetim hep düzenliydi fakat bu ay cok farklilik yasadim,adetim 20.11-23 e kadar sürdü
aslinda hep 5 gunsürerdi
ve bel agrim var ck hafif birde sol yumurtaligimda hafif bir cekme var
bu hafif yumurtaliklarda cekm acaba Hamilelik belirtisi ola bilirmi arkadaslar hamilelik konusunda bir
bilginiz varsa ltf bana yazin !!!!!!!!!!!!!
simdiden cvplariniz icin tsk ederim !!!!

Son düzenleme:
son adet tarihlerini girerek yumurtlama günü hesaplayan siteler var
son adet tarihlerini biliyorsan onları kullan
yumurtlama günü hesaplayıcı de google da çıkar zaten

canımmmm neden bana hamileymişsin gibi geldi bilmiyorum adet değilde yerleşme kanaması mı acaba diye aklımdan geçti okur okumaz adet gördüğünü sanan birçok kadın bu yanılgıya düşüyor çünkü inşallah hamilesindir

ins canimm öyleyimdir =)

cnm ben kızımdad su an kaybetme olduğum bebeğimdede adet olmam gereken gun yujmurtladım doktorum adet bitiminden başladığı gune adar yumurtlama her an olabilir dedi o yuzden tarihlere takılma gun aşırı ilişki ile yumurtlamayı kaçırma şansın yok mesela su anki belirtilerin yumurtlama belirtilerine cok yakın belkide yumurtluyorsun

evet ola bilir canim gecen ay . 20.11 de duzenli bir adet gördum gun süren bu ay .20.12 adetim gelmedi beyaz bir akintim var
dilim sanki uusmus gibi bir hiss ins hamileyimdir ( ilk defa böle gecikti adetim, hafiften sag kasigimda agri var
hayirlisinidiliyorm Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…