- 28 Şubat 2020
- 47
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nagehanonur
-
Adet düzensizliği varsa olabiliyor. Arkadaşım tek ilişkiyle adetten bi gün sonra hamile kaldıMerhabalar
Adet bittikten 2 gun sonra yumurtlama dönemi olur mu ben de çok istek vardı bilgilendirir misiniz
Adetim herayın 28 i şaşmazAdet düzensizliği varsa olabiliyor. Arkadaşım tek ilişkiyle adetten bi gün sonra hamile kaldı
O zaman sanmam yumurtlama olduğunuAdetim herayın 28 i şaşmaz
Canım anladığım kadarıyla sen hamile kalmak istiyorsun yeni gelinsin galibaMerhabalar
Adet bittikten 2 gun sonra yumurtlama dönemi olur mu ben de çok istek vardı bilgilendirir misiniz
Adetin düzeniymiş adet bittikten sonra ki 12. Ve 16. Gün ilişkiye gir günaşırı olur Allahın izniyleMerhabalar
Evet 8 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmadı iltihabim çok soğan suyu içiyorum 2 sabahtırCanım anladığım kadarıyla sen hamile kalmak istiyorsun yeni gelinsin galiba
InsallahAdetin düzeniymiş adet bittikten sonra ki 12. Ve 16. Gün ilişkiye gir günaşırı olur Allahın izniyle
Merhabalar
Benim bildiğim iltihap olsa da engel değil hamilliğe benim gorumcem gibi sancısı olan biri iltihap olan biri hemen hamile kaldı ama soğan kuru dene 15 gün boyunca Allahın izniyle geçer soğan suyu içtikten sonra fark ettin ki iltihabin aktigaktigini akıntı Kasık ağrın oluyorsa geçiyor demektirEvet 8 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmadı iltihabim çok soğan suyu içiyorum 2 sabahtır
2 günde geçmez ki iltihap 15 gün devam etEvet 8 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmadı iltihabim çok soğan suyu içiyorum 2 sabahtır
Bence siz yine de ovulasyon testi ile takip edin yumurtlamanızı.Yani benim ki çok fazla hep ıslanıyorum kokusu var bide sabahları yataktan kalkınca üstüm ıslanıyor aşırı yani. Peki 15 gün içsem yumurtlama tarihime kadar yeterli olur mu zaten 15 gün var yumurtlamaya
ben adet olacagim zaman da istekli hissediyorum. istekli olmayi sadece yumurtlamaya baglamayin bence. hormonel dalgalanma sebep oluyor.Normal istekten çok fazlaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?