• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet bittikten 2 gun sonra yumurtlama olurmu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genelde yumurtalama 2 gün sonra olmaz ama bilemedim yani. İstek derken cinsel isteği kastediyorsunuz sanırım. İstek duymanız da gayet normal

Evet 8 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmadı iltihabim çok soğan suyu içiyorum 2 sabahtır
Benim bildiğim iltihap olsa da engel değil hamilliğe benim gorumcem gibi sancısı olan biri iltihap olan biri hemen hamile kaldı ama soğan kuru dene 15 gün boyunca Allahın izniyle geçer soğan suyu içtikten sonra fark ettin ki iltihabin aktigaktigini akıntı Kasık ağrın oluyorsa geçiyor demektir

Yani benim ki çok fazla hep ıslanıyorum kokusu var bide sabahları yataktan kalkınca üstüm ıslanıyor aşırı yani. Peki 15 gün içsem yumurtlama tarihime kadar yeterli olur mu zaten 15 gün var yumurtlamaya

Benm adetim duzensiz olduugu icin ben regl bittigi yani son gunu beraberligi ile hamile kaldim ama duzenli kisiler icin bilemen yinede tam 14cu gun yumurtlama olmiyo cogu kiside degiskenljk gosteriyo ama istek duymayla yumurtlamanin alakasini bilemeem🤷‍♀️

Yani benim ki çok fazla hep ıslanıyorum kokusu var bide sabahları yataktan kalkınca üstüm ıslanıyor aşırı yani. Peki 15 gün içsem yumurtlama tarihime kadar yeterli olur mu zaten 15 gün var yumurtlamaya
Bence siz yine de ovulasyon testi ile takip edin yumurtlamanızı.

Back