• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet bitiminin 5. Günü ovu testim koyu çıktı!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duaet96

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
215
106
23
28
Kızlar laboquick ovulsaydın testi kullanıyorum ,adet bitiminin 5. Günü yani adetle birlikte 10. Gün testim koyu çıktı .2 gün koyu çıktı sonra silikleşti bu şekilde erken çıkan var mı?

Eklentiler

• 0851B3DC-6F0D-425B-AC70-50CA4E3AA66A.png
    0851B3DC-6F0D-425B-AC70-50CA4E3AA66A.png
    655 KB · Görüntüleme: 404
Ben en erken 13. gunde pozitif goruyorum ama 10 ila 21. gun arasi yumurtlamak normal diye biliyorum.

Olabilir gayet. Erken yumurtlamiş olabilirsin.

Benim adetim gecikti 5 gün gecikti kopkoyu çıktı neden anlamadım :110:

Ama daha sonra silikleşti
Yok canim bu yumurtlama cizgisi degl. Durdukca dahada koyulasir ince bi cizgi varmis dagilmis . Tekrarlayin ama siz bilrsniz degerlendirede bilirsiniz. O sorumlulugu almiyim ama yumurta catlamamis

Yok canim bu yumurtlama cizgisi degl. Durdukca dahada koyulasir ince bi cizgi varmis dagilmis . Tekrarlayin ama siz bilrsniz degerlendirede bilirsiniz. O sorumlulugu almiyim ama yumurta catlamamis
Teşekkürler cevap için bende ilk defa kullanıyorum kaçırmakta istemiyorum doğrusu

Teşekkürler cevap için bende ilk defa kullanıyorum kaçırmakta istemiyorum doğrusu
Laboquick bende de bu sekilde tam pozitif olmadan siliklesiyor ama yumurtluyorum. Ustelik durdukca da morarip aciliyor. Bence 11. veya 12. gunde yumurtlama gerceklesecek ki bu da cok normal. Çig yumurta beyazi kivamina benzer akintinda olduysa harika!

Back