Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Adet bitiminin 5. Günü ovu testim koyu çıktı!
- Konu Sahibi Duaet96
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Hamile olabilrsnizBenim adetim gecikti 5 gün gecikti kopkoyu çıktı neden anlamadım
Ama daha sonra silikleştiCanim bu koyu degl daha yumurtlamamişsn
Daha sonra 8 saat sonra yaptığımda Silikti bugün de yaptım o da silikti bende dedim daha koyu olması gerekmiyormu diye ama bu şekilde yumurtlayanlarıda okumuştumHamile olabilrsniz
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Yok canim bu yumurtlama cizgisi degl. Durdukca dahada koyulasir ince bi cizgi varmis dagilmis . Tekrarlayin ama siz bilrsniz degerlendirede bilirsiniz. O sorumlulugu almiyim ama yumurta catlamamisAma daha sonra silikleşti
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Ozaman gec yumurtlamissn canimDaha sonra 8 saat sonra yaptığımda Silikti bugün de yaptım o da silikti bende dedim daha koyu olması gerekmiyormu diye ama bu şekilde yumurtlayanlarıda okumuştum
Teşekkürler cevap için bende ilk defa kullanıyorum kaçırmakta istemiyorum doğrusuYok canim bu yumurtlama cizgisi degl. Durdukca dahada koyulasir ince bi cizgi varmis dagilmis . Tekrarlayin ama siz bilrsniz degerlendirede bilirsiniz. O sorumlulugu almiyim ama yumurta catlamamis
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Sen bu aksam bi ilişki yaşa yinede sabah yapıp beni etiketleyip resm atarsin yardimci olurumTeşekkürler cevap için bende ilk defa kullanıyorum kaçırmakta istemiyorum doğrusu
Laboquick bende de bu sekilde tam pozitif olmadan siliklesiyor ama yumurtluyorum. Ustelik durdukca da morarip aciliyor. Bence 11. veya 12. gunde yumurtlama gerceklesecek ki bu da cok normal. Çig yumurta beyazi kivamina benzer akintinda olduysa harika!Teşekkürler cevap için bende ilk defa kullanıyorum kaçırmakta istemiyorum doğrusu
16.09 değerlendirildiSen bu aksam bi ilişki yaşa yinede sabah yapıp beni etiketleyip resm atarsin yardimci olurum
Birde 18.09
Bunda dünküde varSen bu aksam bi ilişki yaşa yinede sabah yapıp beni etiketleyip resm atarsin yardimci olurum
Gebelik testi yap hamilesin dürBenim adetim gecikti 5 gün gecikti kopkoyu çıktı neden anlamadım
Daha yumurtlama olmamış canımBunda dünküde var
Eki Görüntüle 2309344
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Ya canim on dakika icinde cekmen gerek testleri 1saatten sonra belli olmazki bunlar cöp olmuş artk. Seni yaniltirz yaptgn gbi çek at bizeBunda dünküde var
Eki Görüntüle 2309344
Eki Görüntüle 2309431Ya canim on dakika icinde cekmen gerek testleri 1saatten sonra belli olmazki bunlar cöp olmuş artk. Seni yaniltirz yaptgn gbi çek at bize
En soldaki ni şimdi yaptımYa canim on dakika icinde cekmen gerek testleri 1saatten sonra belli olmazki bunlar cöp olmuş artk. Seni yaniltirz yaptgn gbi çek at bize
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Yok canım catlama olmamis .rahat 3,4 gün sonra artar