Merhaba 7 aylık evliyim normalde adet görme aralığım hiç şaşmaz ama bu ay tam 7 gün erken oldum ve 2 gün öncede temizlendim eşimle ilişkiye girdik bi yarım saat sonra bi baktım tekrardan kan geliyo söylediğimde adetin devam ediyodur yada zorlanmıştır gibi cevap aldım ve üstüne bidaha ilişkiye girdik bu sefer çok az bi kanama oldu sabahta yine kanama devam ediyordu ? Sizce bu normal mi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet bitiminden sonra kan gelmesi
- Konu Sahibi Zz123456
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet erken adet dönemi iliski sonrasi kan gelmesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kanama ilk başka pembe gibiydi ama sonra kırmızı oldu Adet kanı değilse peki ne ? Sizce ne olabilirKanama ne renkti kac damlaydi belki adet degildi yasadiginiz
- 30 Eylül 2019
- 568
- 1.141
- 28
- 24
Hani ustune gorme yerlesme kanamasi vesaire diolar ya arastrdnzmi hic ?Kanama ilk başka pembe gibiydi ama sonra kırmızı oldu Adet kanı değilse peki ne ? Sizce ne olabilir
Evet sabahtan beri araştırıyorum adet üzerine böyle şeyde düşük dış gebelik yada vajinal hastalıklar yazıyo yada başka bi sitede olabilir ilişkiye girmeye zararı yok diyor bilemiyorumHani ustune gorme yerlesme kanamasi vesaire diolar ya arastrdnzmi hic ?
- 15 Ekim 2019
- 36
- 14
- 8
- 25
Ama biz her zaman öyle yapıyoruz hatta bu sefer arada 1 gün bekledik öyle ilişkiye girdik erken adet görmemde bu ay kafamı karıştırdıBende de öyle oluyor adet bitiminde hemen ilişkiye girince tekrar kan geliyo demekki tam bitmemiş diye düşünüyorum ben yada içerde kalan kanı mi atiyo bilmiyorum.
- 15 Ekim 2019
- 36
- 14
- 8
- 25
- 15 Ekim 2019
- 36
- 14
- 8
- 25
Bende tedirgin oldum birde sizlere sormak istedimValla bende 2 kez yaşadım adetim evlendikten sonra pek duzen tutmadi zaten belli olmuyo onceki ay bende 6 gun once olmustum ama bana pek onemli gibi gelmedi o yüzden gitmedim doktora
- 15 Ekim 2019
- 36
- 14
- 8
- 25
Ben daha tecrubesizim galiba 5 ay olmadı daha evleneliBende tedirgin oldum birde sizlere sormak istedim
Benim 7 ay oldu benimde senden eksik kalır yanım yokBen daha tecrubesizim galiba 5 ay olmadı daha evleneli
- 15 Ekim 2019
- 36
- 14
- 8
- 25
Benim 7 ay oldu benimde senden eksik kalır yanım yok
- 12 Kasım 2018
- 127
- 133
- 53
- 42
Şuan 9. Günüm hala lekelenmeler varBende yumurtlama günü lekelenmem oldu ara ara oluyor leke adetime bir hafta var ama test yapamıyorum negatif görem diye
- 12 Kasım 2018
- 127
- 133
- 53
- 42