• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bitiminden sonra kan gelmesi

Zz123456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
117
33
28
28
Merhaba 7 aylık evliyim normalde adet görme aralığım hiç şaşmaz ama bu ay tam 7 gün erken oldum ve 2 gün öncede temizlendim eşimle ilişkiye girdik bi yarım saat sonra bi baktım tekrardan kan geliyo söylediğimde adetin devam ediyodur yada zorlanmıştır gibi cevap aldım ve üstüne bidaha ilişkiye girdik bu sefer çok az bi kanama oldu sabahta yine kanama devam ediyordu ? Sizce bu normal mi ?

Kanama ne renkti kac damlaydi belki adet degildi yasadiginiz

Hani ustune gorme yerlesme kanamasi vesaire diolar ya arastrdnzmi hic ?
Evet sabahtan beri araştırıyorum adet üzerine böyle şeyde düşük dış gebelik yada vajinal hastalıklar yazıyo yada başka bi sitede olabilir ilişkiye girmeye zararı yok diyor bilemiyorum

Bende de öyle oluyor adet bitiminde hemen ilişkiye girince tekrar kan geliyo demekki tam bitmemiş diye düşünüyorum ben yada içerde kalan kanı mi atiyo bilmiyorum.

Bende de öyle oluyor adet bitiminde hemen ilişkiye girince tekrar kan geliyo demekki tam bitmemiş diye düşünüyorum ben yada içerde kalan kanı mi atiyo bilmiyorum.
Ama biz her zaman öyle yapıyoruz hatta bu sefer arada 1 gün bekledik öyle ilişkiye girdik erken adet görmemde bu ay kafamı karıştırdı

Valla bende 2 kez yaşadım adetim evlendikten sonra pek duzen tutmadi zaten belli olmuyo onceki ay bende 6 gun once olmustum ama bana pek onemli gibi gelmedi o yüzden gitmedim doktora

Bende yumurtlama günü lekelenmem oldu ara ara oluyor leke adetime bir hafta var ama test yapamıyorum negatif görem diye 😞

Bugun test yaptım negatif bu ayda olmadı ama zaten olmaz ben ilaç içiyorum butun tahliller tavan karaciğer yağlanması kolestorol triglesit valla hepsi ucusuyor hangini düzenlicem bilememiyorumm 1sene önce kalp kirizi gecirdim 😭😭

Back