Adet bitiminden sonra hemen ilişkiiiii

yediverenim

Kendimi bulmaya geldim.!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
504
274
18
29
Merhaba bayanlar adetten hemen sonraki iliskide hamile kalanlariniz varmı cevap verirseniz çok sevinirim ben bir hamilelik geçirdim düşük yaptım 5 aydır da Korunmuyoruz ama heralde günleri tutturamiyoruz anlamadım yardımcı olurmusunuz en verimli günler doğurgan günler hangisi bilgi verirseniz tecrübeli bayanlar çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Bunu için ovulasyon testleri var onu kullanabilirsiniz yumrtlama dönemi o zaman anlayabilirsiniz. ..Ablam regl bitimdeki tek beraberlikten hamile kaldı polikistik over var ne zaman yumrtaladigi belli olmuyor.

Canm her zamn belli olnaz adet bitimindn sonra 2 gunde 1 iliski olsun illaki tutacaktr erken yumurtlama gec yumurtlama olayi oluyor o yuzdn 2 gunde bir yapmak tutturmada%90 dr

Merhaba bayanlar adetten hemen sonraki iliskide hamile kalanlariniz varmı cevap verirseniz çok sevinirim ben bir hamilelik geçirdim düşük yaptım 5 aydır da Korunmuyoruz ama heralde günleri tutturamiyoruz anlamadım yardımcı olurmusunuz en verimli günler doğurgan günler hangisi bilgi verirseniz tecrübeli bayanlar çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Adetten sonraki 10 -12-14-16.cı günler önemli. İstersen gün aşırı istersen hergün deneyebilirsin. Kendini dinlemen lazım ne zaman yumurtlama zamanın bilmen lazım bunun için ovülasyon testi alıp kullanabilirsin. Adetten hemen sonra ki ilişki de olma ihtimali pek yok gibi

Kızlar,adetime 9 gün kaldı acaba nu saatten sonra bi şansı olurmu sat 13 aralık o günden beri ilişki oldu 7-9-11-13-15-16-18-20 günlerinde 9 defa adet bittikten sonra 2-3 gündür,adet olmuşum gibi beyazlı,sarımsı,akıntı,geliyor belki yumurtlama oldu yada,olmadı bilemiyorum ama oyle olunca yine değerlendim 2 defada bakalım inş olr

Kızlar burda okudum genelde adet bitiminden hemencsonraki günde ilişki de yüksek gebelik şansı oluyomuş bide erkek oluyomuş adetten hemen sonraki iliski

Kızlar burda okudum genelde adet bitiminden hemencsonraki günde ilişki de yüksek gebelik şansı oluyomuş bide erkek oluyomuş adetten hemen sonraki iliski
Ay ben,bittikten,sonra,ki gün ve ondan,sonra,da günaşırı 2 günde,bir,değerlendiryrm 9 gün kaldı,reglme hani psklolojık mi,diyorum ama 2 gündür göğüsüme ara,ara,sancı giriyo sanki,damarlarım ağrıyor uçları,da elleyince,hafif,hafif ağrıyor normal mi,aacaba,ya

Ay ben,bittikten,sonra,ki gün ve ondan,sonra,da günaşırı 2 günde,bir,değerlendiryrm 9 gün kaldı,reglme hani psklolojık mi,diyorum ama 2 gündür göğüsüme ara,ara,sancı giriyo sanki,damarlarım ağrıyor uçları,da elleyince,hafif,hafif ağrıyor normal mi,aacaba,ya
Ya ben bu ağrı şişkinlik gibi belirtilere fazla takılmıyorum gebelik belirtisi bu kadar erken belli etmez kendini en iyisi zamanını beklemek bide oldumu olmadığı diye düşünmeyin çünkü kadının stres hormonları gebelikle bağlantılı daha sakin relax olmaya calisinnnn bencee

Aynen mesela ben adetten hemen sonra hamile kaldım ve erkek bekliyorum... .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah bağışlasın kolay dogumlar olsun inş kaç günde bir adet görüyorsunuz düzenlemiş adetleriniz peki

bu kdr takmayın tutmuyor sonra ben coooook taktim ve 10 ay olmadı en sonunda istemiorum olursa olur dedim ve ilişkiye bile 3 kez felan girdim vee hemen dus kaldim yoksa uzanjrdjm hep saatlerce akmasjn sperm diye ve umursamadığım ay hamile kaldim

bu kdr takmayın tutmuyor sonra ben coooook taktim ve 10 ay olmadı en sonunda istemiorum olursa olur dedim ve ilişkiye bile 3 kez felan girdim vee hemen dus kaldim yoksa uzanjrdjm hep saatlerce akmasjn sperm diye ve umursamadığım ay hamile kaldim
Evet kızlar gerçekten öyle stres hormonları gebelikle çok bağlantılı takmiycaz diyozda işte....

Allah bağışlasın kolay dogumlar olsun inş kaç günde bir adet görüyorsunuz düzenlemiş adetleriniz peki
Canım adetim çok düzenlidir 29 günde bi olurdum o yüzden yunurtlamada tam ortasında olurdu genellikle yani 14 veya 15. GÜN YUMURTLARDİM O YÜZDEN HAMİLE KALDIĞIMA ŞAŞIRDIM...KISMET TABİİİ...ALLAHIM İNŞALLAH SİZEDE NASİP ETSİN

Canım adetim çok düzenlidir 29 günde bi olurdum o yüzden yunurtlamada tam ortasında olurdu genellikle yani 14 veya 15. GÜN YUMURTLARDİM O YÜZDEN HAMİLE KALDIĞIMA ŞAŞIRDIM...KISMET TABİİİ...ALLAHIM İNŞALLAH SİZEDE NASİP ETSİN
İnşallah canim bende ya 27 günde yac28 ama genelde 27. Günü olurum yumurtlama en erken zaman olur bide doğurgan günler var tabii

Benim reglim 6 gun surdu. 9veya 10.gunlerden birinde hamile kaldim. Ovulasyon testiyle saptadim. Ben hayatta tahmin edemezdm erken ovulasyon olucagni

Back
X