• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bitiminden sonra hamile oldugunu ogrenen oldu mu ??

Canangl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
35
20
3
Merhaba
Adetim dün sabah bitti ama gögüslerim çok acıyor bas dönmesi ve kasik ağrısı çekiyorum halsizlik ve geğirme var normalde bunlar olmazdı bedenimde acaba adet gördüğüm halde hamile olabilir miyim tecrübeniz oldumu bu konuda lütfen bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba
Adetim dün sabah bitti ama gögüslerim çok acıyor bas dönmesi ve kasik ağrısı çekiyorum halsizlik ve geğirme var normalde bunlar olmazdı bedenimde acaba adet gördüğüm halde hamile olabilir miyim tecrübeniz oldumu bu konuda lütfen bilgi verirseniz sevinirim.
Yardım alabilidniz mi? Bende aynı dertten müzdaribim

Malesef dr glifor verdi yumurta kalitesini artırsın diye şimdi onu kullanıyorum bugün yumurtlama günüm insallah hamile kalırım 2 hafta sonra belli olur dr 2 ay kullan etkisi olur dedi deniycem insallah .peki sen dr gittin mi canım durum ne

Canım yok gitmedim ben. Benim bir kızım var çok şükür ki ama çok belirtim var ve böyle birşey olabilir mi diye bakınıyorum. Test yaptım silik var mı yok mu ona da karar veremedim. Haftasonundan sonra da devam ederse test tekrarı yapıp olmadı doktora gideceğim. Varsa da kazadır öyle bir çalışmamız yoktu.. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah testte bu bilemiyorum...

Eklentiler

• IMG_20190813_220331.jpg
    IMG_20190813_220331.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 110
Back