Gebeliğe Hazırlık Adet bitimi hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cotton Candy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
2.051
2.143
Kızlar bir sorum var, 7-12 kasım geçen adet dönemimdi. Adet bittikten 1 gün sonra başlayan 2-3 gün süren kasıklarımda ağrı ile birlikte az az beyaz akıntım geldi. Sizce bu yumurtlama olabilir mi? Hemen Adet bitiminde ilişkiye girip hamile kalan var mı?

Ben varim son gunu beraberlik olmustu sonrasi ailemizin yanina gitmistik beraberlik olmadi 5 gun ama ultrasonda giden tarihe gore adet bitimi olarak hesapladim. Bende son bi kac aydir adetin hemen sonrasi yumurtaliklarimda hassasiyet hissediyodum. Ovulasyon denemistim onda da adet bitimi pik olmustu.

Umut oldun çok teşekkür ederim cevap için.

Bu arada gebelik testini ne zaman yapmıştın? Beklenen adet tarihi sonrası mı? Yani böyle birşey varsa çıkar mı sence şu an?

Bu arada gebelik testini ne zaman yapmıştın? Beklenen adet tarihi sonrası mı? Yani böyle birşey varsa çıkar mı sence şu an?

Canim benim adetim asiri duzensizdi yani 38 40 gunu bulurdu bu nedenle hic ihtimal vermedim.yine gecikmedir diye duzensiz adet olunca insan gunu tabiki bilemiyor ogrendigim deger 13.311 di baya yuksek ckmisti kese falan olusmus gorulmustu ilk muayenede.

Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin, bize de tattırsın inşallah o güzel duyguyu

Umut oldun çok teşekkür ederim cevap için.

Insallah seninde bebisin gelir bu ay ama suan cok erken test yapman en azindan 3 4 gun kala test yapmalisin. Yalniz bende gebelik belirtisi baslamisti mide siskinligi vs surekli midem yaniyo gibi cok tuhaf oluyodu beklenen adet tarihine yakin. Adet olcakmis gibi sancilar falan da yasadim.

Adetin 5. günü birlikte olmuştuk bizde birşey olmaz diye. Sonra ay boyu korunduk ve süpriz birşey olurmuş bazen iki yada yada fazla yumurta oluyormuş ve regliden önce çatlamıyorlarmış. O zaman gebelik oluyor işte.

Canımmmm aynılarını yaşıyorum. Umutlanmak istemiyorum ama okurken bile gözlerim doldu. Seni dinleyip 1 hafta sonra yapıcam. Allah razı olsun senden umut oldun bana

Allahım nasip etsin inşallah bana da teşekkür ederim cevap için

Amin çok teşekkür ederim güzel duanız için Bu ay sonu da olmazsa artık aşılama ya da tüp bebek için merkezlere gidip o sürece başlamayı düşünüyoruz. Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Çok zorlanıyorum artık tükendim Vallaha iki düşünüm var benden sonra ki herkes hamile kaldı bende anne olmak istiyorum inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

Çok zorlanıyorum artık tükendim Vallaha iki düşünüm var benden sonra ki herkes hamile kaldı bende anne olmak istiyorum inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

Üzülmeyin ne olur. Duygularımız aynı aslında ama böyle kendimize daha çok zarar veriyoruz. Düşünme diyor süreci bilen yakınlarım ama elde değil aklımdan çıkmıyor bu da beni iyice strese sokuyor. Dularımdasın bundan sonra Nurade

Ben de sanırım öyle kaldım. Tam emin değilim ama büyük ihtimal diyeyim. Olabiliyor zaten çoğu kadın yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…