Gebeliğe Hazırlık Adet bitimi hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir sorum var, 7-12 kasım geçen adet dönemimdi. Adet bittikten 1 gün sonra başlayan 2-3 gün süren kasıklarımda ağrı ile birlikte az az beyaz akıntım geldi. Sizce bu yumurtlama olabilir mi? Hemen Adet bitiminde ilişkiye girip hamile kalan var mı?
Bende adetin son günü birlktelik soncu hamile kaldm ☺️o birlktelikde Hamile kaldığımı bilmiyordum bi sonraki adet zamanı geldiğinde 1 gün gecikmeyle idrar test yaptm ve direkk cift çizgi.Özelde kan verdiğimde doktor anlattı uzunca şu günlerde hamile kalmış olabilrsn falan diye.O zaman öğrendm adetin son gününde kaldığımı.Normalde benim adet şaşmaz günü gününedir ve adetde ağrı falan yaşamam.Ne biliyim beklenen adet öncesnde baya bi gaz sıkışması mide yanması yüzümde 2 tane kocaman sivilce falan olmuştu.1 gün gecikincede tamam dedim ve çok şükür şimdi 3 aylığız ☺️☺️❤️

Bende adetin son günü birlktelik soncu hamile kaldm ☺o birlktelikde Hamile kaldığımı bilmiyordum bi sonraki adet zamanı geldiğinde 1 gün gecikmeyle idrar test yaptm ve direkk cift çizgi.Özelde kan verdiğimde doktor anlattı uzunca şu günlerde hamile kalmış olabilrsn falan diye.O zaman öğrendm adetin son gününde kaldığımı.Normalde benim adet şaşmaz günü gününedir ve adetde ağrı falan yaşamam.Ne biliyim beklenen adet öncesnde baya bi gaz sıkışması mide yanması yüzümde 2 tane kocaman sivilce falan olmuştu.1 gün gecikincede tamam dedim ve çok şükür şimdi 3 aylığız ☺☺❤
ayy konu teee geçen seneden kalma yeni dark ettim kusura bkma 😅

X