Adet belirtilerim yok hamile miyim

Merakliiiiiiiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
566
666
32
Kızlar merhaba ben normalde her ay adet öncesi semptomlarını yaşayan biriyim fakat bu ay hic bir şey yok. Ne asabilik ne sinir ne gerginlik. Göğüslerim şişerdi dokunamazdım bile. Simdi yumusaciklar. Karnim siserdi hicbisey yok yok. Dün biraz kasiklarim agridi sonra gecti gün icinde de dengemi yitiriyorum arada midem bulaniyo ama kusma yok. Benim bu olursa ilk hamileliğim olacak. Benim gibi olup da hamile kalan var mı lütfen yazın 😘

Hayır reglime 6 gün var fakat dediğim gibi adet belirtim yok
umarım bebek vardır ama adet belirtileri yaşamak için daha erken benimde 5 gün var ve hiçbir belirtim yok eğer hamileysenizde daha yumurtlamanın üzerinden bir kaç gün geçmiş henüz döllenme tamamlanmamıştır bile.

Amin hepimizin gonlune gore versin insallahOrtada bir neden yok doktora gittik baktrdk da neden olmuyorki. Kendimi çok kötü hissediyorm ☹
eşinde baktırdımı canım ben gidip muayene olmuştum bir sorun yok olur diye 14 ay bekledik artık eşime sende bir git dedim meğer eşimde sperm azlığı varmış o yüzden olmuyormuş şuanda tedavi görüyor.

Sadece kasiklarimda kramplar var vurup vurup geciyo. Diger hersey normal. insallah bebişim vardır allahm noluuurr

eşinde baktırdımı canım ben gidip muayene olmuştum bir sorun yok olur diye 14 ay bekledik artık eşime sende bir git dedim meğer eşimde sperm azlığı varmış o yüzden olmuyormuş şuanda tedavi görüyor.
Evet baktrdik ama doktor esimin yaşından dolayı geç olabilir dedi. Ben 26 eşim 38 yasinda

Yani adetim gecikirse hamilelik de olabilir miiii?

Tabi ki olabilir canım önceden anlamak çok mümkün değil. Baş dönmesi bulantı gibi belirtiler çok çok sonra çıkıyor. Benim ilk oğlumda hamile olduğumdan şüphelenme belirtim iştah artması ve idrara sık çıkmaydı.ikincide de göbeğimde kahverengi bir çizgi çıkmıştı öyle tahmin ettim hamile olduğumu

Her zaman günü gününe oluyor mu? Bazen stresten veya mevsim değişikliğinden gecikme veya erken olma durumu olabiliyor
Evet her 28 gunde bir olur. Hic şaşmaz. Her adetimden 2 hafta önce göğüslerim şişer falan. Yillardr Boyleydi ama bu ay hicbir belirti yok. Stres falan da yapmadimki. Hatta yeni esya aldim ondan mutluyum bile 😁😁😁

X