Adet belirtileri ile hamileliğin arasında ki fark nedir ?

Khvlkek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
121
-42
18
Kızlar adet öncesi şu ara herşeye ağlıyorum , sürekli depresif haldeyim , bu ay yumurtlama zamanında eşimle beraberliğimiz oldu , 2 günlük gecikmem var ama 2 gündür de hafif kasık ağrılarım var sanki her an gelicek gibi , rüyamda aşeriyorum ve uyanınca rüyamda ne yediysem onu yemek için can atıyorum ve ayrıca sürekli susuyorum dilim damağım çok kuruyo , hamile olsam belirtiler böyle mi olur yoksa adet öncesi belirtiler mi bunlar

Biraz psikolojik olms cnm sanki . Çünkü aserme ve duygusallık biraz daha ilerde oluyo. Dilerim hamilesindir. Ama bnde bu gün hamile olduğumu öğrendim. Kaç defa adet sancısı ve bel ağrısı çektim. Adet olacam sanıyordum hep

Kac gun geciktiniz, dayanamıyorsaniz basit kaset test yapabilirsiniz
2 gün geciktim yani düzensizim kilodan dolayı ama 5 kilo verdim hamile kalabilmek için son 3 ay adetim 35 27 25 şeklinde şu an 30 gün oldu ve takvime göre gelmesş gerekiyordu

Bende bel ağrısı yok hiç olmadı hatta adet belirtisi bile yaşamadım bu ay şu 2 gündür ağrım var ama son zamanlarda ağlama huyum çok arttı ve gerçekten rüyamda yediğim her şeyi gündüz deli gibi arıyorum o yüzden heveslendim biraz

Canım bu anlattığın belirtiler için daha çok çok erken. Muhtemelen psikolojik. Regl ve hamilelik belirtisini ayırt etmek ise imkansız gibi bir şey. Sadece belki göğüs etrafında damarların belirginleşmiş mi ona bakabilirsin

Onu hiç anlayamıyorum ben adet öncesi hep şiştipi için damarlarım belirginleşiyo o yüzden farkedemiyorum

Himm doğrudur o zmn belkıde hamissindir. İnşallah yani

Canım merhaba inşallah hamilesindir, birşey sorucaktım benimde dün adet olmam lazımdı nornalde 1 hafta öbceden falan belirtilerim başlardı bu ay hiç belirtim yok sadece çok badir sağ veya sol kasığıma kramp giriyo nasıl yorunlamam gerekiyor yardımcı olurssn çok mutlu olurumm
İnşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…